Daily Archives: 15 d'octubre de 2013

L’AJUNTAMENT PRECINTA UN LOCAL AL POBLE-SEC

L’Ajuntament de Barcelona precinta un local al Poble-sec on es practicaven activitats sexuals retribuïdes

»El precinte s’ha produït arrel de la inspecció que la Guàrdia Urbana de Barcelona va realitzar-hi el passat mes de juliol.
»El local aparentava ser un taller de pintura de vehicles però a l’interior s’hi practicaven activitats sexuals retribuïdes.

A finals del mes de juliol, agents de paisà de la Guàrdia Urbana del Districte de Sants-Montjuïc, van inspeccionar un local del carrer Tapioles, arran de diverses queixes veïnals.

El local aparentava ser un taller de pintura de vehicles, però els agents van comprovar que es tractava d’un local destinat a la pràctica d’activitats sexuals retribuïdes.

Els agents van sol·licitar la col·laboració d’una patrulla uniformada i van procedir a realitzar la inspecció de l’establiment, identificant al responsable, a quatre treballadors i a dos clients. Es va aixecar acta d’inspecció i es van denunciar les següents infraccions:

– Realitzar activitat sense llicència
– Manca d’enllumenat d’emergència o de senyalització de vies d’evacuació
– Incompliment d’horari
– Manca de serveis de vigilància
– Manca d’assegurança obligatòria de responsabilitat civil
– Manca d’extintors
– Manca de condicions higiénico-sanitàries

Arrel d’aquesta inspecció, el Districte de Sants-Montjuïc, va obrir un expedient que va finalitzar la setmana passada amb el precinte d’aquest local i el cessament de l’activitat il·legal.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX

 



<!--more--

!-