Daily Archives: 11 d'octubre de 2013

A L’ABAST. MONOGRÀFIC “VERSO” Núm 1

La publicació A L’ABAST, butlletí del voluntariat català, dedica un número 1 monogràfic al projecte VERSO.

VERSO (Volunteers for European Unemployment, Voluntaris per a l’ocupació europea) és un nou projecte de recerca i desenvolupament europeu que té per objectiu explicar de quina manera el voluntariat pot ajudar les autoritats europees (estatals, regionals o locals) a combatre l’atur i millorar la qualitat de vida de milions d’europeus que es troben en aquesta situació. El Projecte VERSO està finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional, INTERREG IVC de la Unió Europea.

Podeu llegir-lo, si seguiu el vincle del web adjunt.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->

F.XAVIER ESTEVE, CONSELLER PORTAVEU DE CIU A SANTS-MONTJUÏC

Francesc Xavier Esteve substituirà Albert Martínez com a conseller portaveu de CIU a Sants-Montjuïc

En els propers dies s’oficialitzarà el canvi del conseller portaveu del grup municipal de Convergència i Unió al Districte de Sants-Montjuïc. Es tracta d’Albert Martínez que en el proper ple del Districte deixarà el càrrec ja que assegura que no dona l’abast entre les obligacions com a conseller i les obligacions professionals que sovint el porten a haver-se de moure entre les províncies de Barcelona i Girona. El substituirà Francesc Xavier Esteve, que ja havia estat conseller portaveu del grup en anys anteriors, i a qui per tant no agafa desprevingut el nou càrrec.

Podeu llegir l’entrevista d’el3.cat, tot seguint el vincle adjunt.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->

FCVS. ESCOLA DE FORMACIÓ. CURSOS D’INICIACIÓ AL VOLUNTARIAT

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) organitza un CURS D’INICIACIÓ AL VOLUNTARIAT, els dies 23 i 30 d’octubre i 6 de novembre, de 16 a 20h.

Podeu ampliar-ne la informació al vincle del web adjunt.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->