Daily Archives: 4 d'octubre de 2013

CASTELLERS DEL POBLE-SEC CONCURS 7 DE TORREDEMBARRA

El Concur7 t’espera; fes pinya, fes barri!!

Benvolguts veïns i entitats del Poble-sec,

Una vegada més, l’organització del Concurs de Castells de Torredembarra ha convidat als Castellers del Poble-sec a participar-hi. Fins ara la colla sempre hi ha deixat el nom del barri ben alt, ocupant posicions al podi, i aquest 2013 no volem que sigui menys. I per aconseguir portar grans castells ens cal l’ajuda i el suport de tots els amics, veïns i aficionats.

L’anomenat Concur7 és una trobada de 12 colles castelleres que ens movem en els castells de 7 pisos. Tot i que de manera excepcional, en aquest cas les colles competeixen entre elles, fa goig veure l’esperit i l’ambient entre elles. És una festa dels castells de base.

Fa dos anys, l’anomenada marea blau cel va ser tot un èxit. I mitjançant aquesta carta us convidem a formar-ne part de nou. La cita és el diumenge 6 d’octubre, a partir de les 10h, a la plaça del Castell de Torredembarra. Si voleu venir la colla us proporcionarà el transport (autocars a les 8h a la pl. dels Ocellets) i una samarreta de la colla. Cadascú es portarà el seu propi dinar (entrepà o derivat) o es pot espavilar pels bars del poble. Perquè just després de l’actuació és tradició que els Bandarres (sobrenom amb el que se’ns coneix) facin l’últim bany de l’any a la platja. I des d’allà els autocars ens retornaran a Barcelona. L’hora aproximada d’arribada són les 20h del vespre.

Així doncs us animem a participar en una diada única. Tothom és benvingut! Els interessats podeu enviar un e-mail a cps@castellersdelpoblesec.cat o bé trucar al 670711582 per donar les vostres dades (nom, cognoms, telèfon i correu electrònic). I si teniu qualsevol dubte també us el resoldrem. Data límit per inscriure’s l’1 d’octubre.

Si a més voleu veure com ens preparem per la gran cita, el divendres 4 d’octubre, a les 20h, farem assaig especial porta un amic al Centre Cívic de la pl. del Sortidor. És un bon moment perquè conegueu la colla i sapigueu com es fa la pinya d’un castell.

Moltes gràcies per la vostra atenció. Us esperem!

Salut i Castells,

Castellers del Poble-sec

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->