Daily Archives: 1 d'octubre de 2013

EL CC ALBAREDA ENGEGA LES SEVES ACTIVITATS CULTURALS

Aquesta setmana el CC Albareda arrenca els cursos i tallers, amb més inscrits que mai. També inicien la programació cultural amb un cicle de cinema, concerts, xerrades, teatre i altres activitats que trobareu al web adjunt.

Cinefòrum:
Una certa Barcelona
Aquest dimecres 2 d’octubre a les 19.00 h, us convidem a gaudir del cicle de cinema Una certa Barcelona. Albert Agulló ens presentarà SINATRA, una pel·lícula de Francesc Betriu. Un retorn descarnat a la Barcelona cutre i preolímpica que deriva cap al realisme màgic. Amb un immens Alfredo Landa; li serveixi d’homenatge aquesta pel·lícula. Música de Joaquín Sabina.

Tertúlia amb Joaquín Daniel
Actor , cantant i periodista. Parlarà de la seva experiencia profesional i humana com a nouvingut. En parlem dimecres 2 d’octubre a les 10.00 h.

Nassos en concert
Dijous 3 d’octubre. Comença el cicle de concerts dels músics de l’Albareda amb aquest trio del Poble-sec de recent formació.

Teatre
Dissabte 5 d’octubre, a les 20.00 h, Plaetix, presenta Nuestras cositas: Guerra civil quotidiana.
“A dintre, amb les nostres cosetes, s’està millor: sempre hi han coses per fer, estem escalfadetes, tot està controlat. És la nostra festa. Perquè caldria sortir-ne?”

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->