Daily Archives: 27 de setembre de 2013

MERCAT DE LES FLORS. CONVOCATÒRIA PLAÇA DE COREÓGRAF

Concurs per escollir el coreògraf del projecte educatiu i artístic TOT DANSA-Jornada Jove de Creació Artística 2014

Aquest any el projecte compta amb la participació extraordinària de l’OBC

TOT DANSA és un projecte intrínsecament educatiu i de pràctica artística adreçat a alumnes de secundària i batxillerat de Barcelona, que té per finalitat introduir, promoure i donar a conèixer el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic jove. Avui compta amb la plena implicació i el compromís de les tres institucions promotores -Mercat de les Flors, IMEB i Institut del Teatre-, que procuren també la suma d’altres institucions com és el cas de l’OBC per a l’edició d’enguany.

Se seleccionarà un coreògraf per a què durant el període de gener a juny de 2014 es faci càrrec de la formació del professorat dels centres d’ensenyament secundari, del procés de creació i de la direcció de la mostra del resultat final a l’escenari del Mercat de les Flors amb la participació extraordinària de l’OBC, el 5 de juny de 2014.

Bases: http://mercatflors.cat/wp-content/uploads/2013/09/Bases-Concurs-Core%C3%B2graf-Projecte-Instituts-TOT-DANSA-2014.pdf

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->

BIBLIOTECA FRANCESC BOIX. CLUB DE LECTURA

Us enviem la informació relativa als Clubs de Lectura que ofereix a la Biblioteca Francesc Boix.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->

SANTS-MONTJUÏC A LES FESTES DE LA MERCÈ

“Com cada any obren les portes de la muralla de la ciutat per deixar entrar a tots els pagesos que anem a celebrar que la verema ha estat bona”, explica fent broma Víctor Béjar, cap de colla dels Gegants de Sants, que com cada any són una més de les entitats dels nostres barris que participen en les festes de la Mercè.

La Xinxa, el Xava i el Pol, els gegants que han escollit per participar d’aquestes festes, han estat exposats fins aquesta tarda al museu Marítim, però avui han sortit per participar en la cercavila en què gegants i geganters es disfressen per anar fins a la plaça Sant Jaume. Els de Sants però, han decidit no disfressar-se: “A Sants enredeu molt i no ens dóna temps de fer res, a més som molt mandrosos”, es justifica Béjar.

Demà se celebrarà el matí de gegants amb final també a la plaça Sant Jaume i d’allà aniran cap al parc de la Ciutadella, on reposaran al migdia. A al tarda començarà la cercavila gran des del parc de la Ciutadella i acabarà al Born. “Un recorregut nou ens fa il·lusió, sembla molt maco”, comenta Béjar.

Per altra banda, les tres federacions d’entitats del districte de Sants-Montjuïc han participat des del dissabte i fins demà a una carpa conjunta a la Mostra d’Entitats de la plaça Catalunya, on organitzen activitats pensades especialment pels infants: taller de xapes, pintar plats, etc. “Alguns s’interessen per la informació que oferim i d’altres per les activitats que fem”, comenta Lluïsa Erill, presidenta del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. “Durant les festes la gent està al carrer i passeja i per tant estem satisfets”, valora Antoni Guillén, president de la Unió d’Entiats de la Marina. També en fa una valoració positiva tot i que amb un preò Josep Guzmán, president de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec: “Ens faria falta més espai per poder fer més coses interactives amb la quitxalla que passa”. L’estand hi serà fins dimarts al vespre, quan es tancaran les festes de la Mercè 2013.

Dins de la mateixa mostra però a l’estand de Torre Jussana, la ràdio local de Sants-Montjuïc, Sants 3 Ràdio, ha fet durant la diada de la Mercè un programa especial amb públic des de la plaça Catalunya, amb una edició especial del programa “Sants Montjuïc al dia”, on hi han participat els Castellers de Sants i el Poble-sec, els Gegants de Sants, representants de les principals coordinadores d’entitats dels nostres barris, l’historiador santsenc Agus Giralt, o el meteoròleg del barri Sergi Loras.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->

BIBLIOTECA FRANCESC BOIX. CURSOS DE CASTELLÀ

Us adjuntem informació d’un Curs de castellà per a nouvinguts, que comença l’octubre a la Biblioteca Franscesc Boix.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->