Daily Archives: 20 de setembre de 2013

BARCELONA XUEXIAO, TALLERS I MEDIACIÓ ESCOLAR PER A FAMÍLIES XINESES, A LA FORMIGA

XUÉXIÀO vol dir ESCOLA en xinès.

La Formiga posa en marxa “Barcelona XuéXiào”, un projecte de mediació adreçat a fomentar la participació de la comunitat xinesa en l’àmbit escolar que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Podeu aprofitar aquesta oportunitat per atendre necessitats de comunicació amb els vostres alumnes xinesos i/o les seves famílies i d’aquesta manera millorar la seva motivació i implicació a l’àmbit educatiu.

No dubteu a trucar-nos per a consultar qualsevol dubte o fer-nos propostes o suggerències al respecte.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->

OL GREEN, FINALISTA DEL CONCURS “OH HAPPY DAY” DE TV3

Ol Green, un del grups finalistes del nou programa “Oh Happy Day” assaja en el Centre Cívic del Sortidor.

Aquest dissabte a les 22 h es farà la primera emissió del nou programa de TV3 “Oh Happy Day”, on un dels grups finalistes es Ol Green del barri del Poble-sec. Entre altres coses van participar en el “flash move” que es va fer durant el pregó de la Festa Major d’enguany en el nostre barri.

Si un dia els veieu entrar o sortir del Centre Cívic del Sortidor, on assagen, els podeu felicitar i donar tot el suport possible, per que aquesta experiència duri molt de temps.

Els que els em sentit cantar sabem que realment son molt bons, i que podem arribar molt lluny; i com es diu en aquest cassos en el món de l’espectacle “Felicitats i molta merda”.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->

LA FORMIGA. CURSOS D’ACCIÓ SOCIAL DE TARDOR

Inscripcions obertes:

· TÈCNIC/A D’ORIENTACIÓ I INSERCIÓ SOCIOLABORAL (20 h)

· LES TIC EN LA ORIENTACIÓ I INSERCIÓ LABORAL (9 h)

· MEDIACIÓ INTERCULTURAL: PROCESSOS, FASES, TÈCNIQUES (36 h)

· TÈCNIQUES D’ANIMACIÓ SOCIOCULTURAL AMB LA GENT GRAN (24 h)

· AGENTS D’ACOLLIDA. CIUTADANIA I INTERCULTURALITAT (20 h)

100% bonificables

Descomptes per persones a l’atur, membres de famílies nombroses o monoparentals, voluntaris i exalumnes de La Formiga. 108 € amb Carnet Jove

INSCRIPCIONS
Envieu la butlleta d’inscripció a info@laformiga.org, truqueu-nos al 93 443 82 07 o veniu a veure’ns al c/Elkano, 74 baixos.
La data límit per a les inscripcions acaba una setmana abans de l’inici dels cursos. Si us voleu bonificar la formació, contacteu-nos amb almenys 10 dies d’antelació. Per a més informació, consulteu el web de La Formiga: www.laformiga.org

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->