“BAIXEM AL CARRER”, UNA DE LES 150 INICIATIVES SOLIDÀRIES RECOLZADES PER BAYER

Dins de les activitats en commemoració del 150è aniversari de Bayer, la companyia ha decidit donar suport a 150 projectes de voluntariat d’arreu del món amb una donació de 750.000 euros. La multinacional aportarà 5.000 euros per a cada projecte, tres d’ells proposats pels empleats i jubilats de l’empresa a Espanya.

La Bayer cares Fundation ha posat en marxa aquesta iniciativa, que amplia els projectes de voluntariat que d’alguns anys encà es duen a terme a Alemanya i Amèrica Llatina, sota el lema Cal ser un exemple!. L’objectiu és que els 750.000 euros que l’empresa aporta en el seu 150è aniversari serveixin per contribuir a millorar la vida de les persones que més ho necessiten.

A Espanya, es desenvoluparan els tres projectes seleccionats per la Bayer Cares Fundation serán els desenvolupants per la Coordinadora d’entitats del Poble-sec Barcelona, la ONG Cooperación para el Desarrollo del Camerun (Codescam) i la Asociación de diabéticos de Madrid.

La Coordinadora d’Entitats de Poble-sec de Barcelona pretén reduir l’abandonament de la gent gran, així com augmentar la sensibilització de la societat cap a aquest col·lectiu risc d’exclusió social en el barri del Poble-Sec a través de la campnaya “Baixem al carrer”. Gràcies a la intervenció comunitària, aquesta associació identifica les persones grans que, a causa d’obstacles de l’estructura dels edificis, problemes de mobilitat o circumstàncies familiars, no poden sortir de casa sense ajuda externa i els ajuda a sortir de casa seva, per tal de mantenir el contacte amb el seu entorn.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *