JOAN BRULL. PINTOR DEL POBLE-SEC. MICROMECENATGE DEL CATÀLEG GENERAL, A VERKAMI.

Benvolguda / benvolgut,

El pintor simbolista Joan Brull va fer-se la seva casa-taller al carrer de Blasco de Garay, 68-70 el 1897 i forma part de la memòria immaterial del  barri de La Satalia, un dels barris de Montjuïc.
El 2009 va tenir lloc la 1ª exposició retrospectiva “Joan Brull, realitat i somni” a Girona.
Ara, tal com ens comuniquen les comissàries de l’exposició, Reyes Faus i Isabel Fabregat, tots tenim l’ocasió de participar en el projecte de micro-mecenatge que es posa en marxa per a l’edició electrònica del catàleg del pintor, projecte que podeu veure descrit clickant l’enllaç adjunt. Un projecte interessant, “L’aventura simbolista. Joan Brull”, que treballa pel rescat de la memòria cultural de Montjuïc i de la nostra ciutat.
Es poden fer aportacions a partir de 15€.
Participa-hi!  I fes-ne difusió…
Us adjuntem també el correu remès per les investigadores:
Hola!
Hem obert un verkami per tal de tirar endavant el projecte “L’aventura simbolista. Joan Brull”, l’edició digital del catàleg del pintor i crític d’art Joan Brull. Com bé saps, el projecte és fruit de diversos anys de recerca, inclourà una biografia, imatges inèdites i un catàleg raonat de la seva obra. Per aquest motiu us demanem la vostra col·laboració en la participació i difusió del projecte de micromecenatge.T’adjuntem l’enllaç: http://www.verkami.com/projects/5907-l-aventura-simbolista-joan-brull
una abraçada,
Reyes Faus i Isabel Fabregat

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *