INSTITUT DEL TEATRE. EXPOSICIÓ DEL CENTENARI

L’Institut del Teatre celebra el centenari amb una exposició

L’Institut del Teatre, als peus de Montjuïc, celebra enguany el seu centenari. Una de les activitats principals és una exposició que fa una trajectòria per la història de l’institut i també exposa els seus reptes de futur. Recopilar tota la informació que es mostra “no ha estat difícil, ja que des dels inicis hi ha hagut la preocupació de deixar constància de tot el que passava, encara que aquí es vegi una petita part de tot el material”, explica Guillem Jordi Graells, comissari de l’exposició.

Les classes a l’Institut del Teatre, llavors Escola Catalana d’Art Dramàtic, van començar el febrer del 1913 amb el context de la Mancomunitat de Catalunya i només s’impartien classes d’art dramàtic. Poc a poc, es van anar ampliant els estudis a l’escenografia o a la dansa entre altres. L’Institut del Teatre pot presumir que moltes cares conegudes han estat alumnes, com diuen ells, “de la casa”.

Ara, un dels reptes de futur als que han de fer front és, per exemple, com adaptar els seus estudis al nou marc europeu, també conegut com a pla Bolonya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *