Daily Archives: 5 de juny de 2013

ATORGAMENT PROVISIONAL DE LES SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA

Podeu veure com es distribueix el diner de les subvencions a les diferents entitats de la ciutat, districtes i barri.

LA 23 MOSTRA D’ENTITATS EN IMATGES.

El teixit associatiu del Poble-sec es va trobar el passat dissabte al Paral·lel, on 64 entitats del barri van mostrar la seva feina a uns 150.000 visitants que van aprofitar el bon dia per passejar-hi. << Vegeu reportatge fotogràfic >>

03/06/2013
Èxit de participació a la 23a Mostra d’entitats del Poble-sec

El teixit associatiu del Poble-sec es va trobar el passat dissabte al Paral·lel per celebrar la 23a edició de la Mostra d’Entitats del Poble-sec. El sol va acompanyar durant tot el dia i va afavorir la gran afluència de gent. “Totes les entitats van coincidir amb què hi va haver més gent que l’any passat”, comenta Josep Guzmán, president de la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec. Així, la xifra la col·loquen al voltant d’unes 150.000 persones, tot i que encara no tenen dades oficials de la Guàrdia Urbana. Guzmán assegura que les 64 entitats que hi van participar estaven “encantadíssimes” i que “la valoració és totalment positiva”. Enguany, a més de sumar-se amb la festa FEM Paral·lel com ja havien fet altres anys, també s’hi va afegir el barri del Raval, amb qui comparteixen l’avinguda del Paral·lel.

Una de les entitats que hi va participar i que a més s’ha integrat recentment a la Coordinadora ha estat el club de futbol americà Uroloqui. És un club que integra diverses categories i que la Tamara opina que “és entretingut, som com una família”.

La 23a Mostra d’Entitats del Poble-sec la van visitar diversos representants de l’Ajuntament de Barcelona, com per exemple Jordi Portabella, regidor d’ERC. “El Poble-sec realment té una activitat pel que fa a entitats de primera divisió que potser en som conscients quan es reuneixen totes juntes”, va comentar. També hi era Alberto Villagrassa, regidor del PP adscrit al Districte de Sants-Montjuïc que opinava: “Aquesta festa és de les que convida a venir-hi cada any per la convivència entre veïns, comerciants i entitats”. “Aquest any també ha sortit al carrer amb nosaltres, per tant fem junts moltes coses i realment és magnífic”, valorava també Assumpta Escarp, regidora del PSC adscrita al districte. “Crec que està sent un èxit”, comentava per la seva banda Jordi Martí, regidor del Districte de Sants-Montjuïc, que en va destacar la gran afluència de gent i el gran nombre d’entitats del barri que demostren el “compromís amb el barri i compromís amb el Paral·lel”. L’alcalde de la ciutat Xavier Trias també va passejar pel Paral·lel i opinava: “És bonic veure la quantitat d’entitats i associacions que s’avoquen en un dia com aquest a fer participar la gent d’aquesta festa”.

El dia previ a la mostra se’n va fer una presentació. Es tracta d’un acte pensat, segons explica Josep Guzmán, sobretot perquè les entitats es coneguin i es relacionin entre si ja que durant la mostra la mateixa dinàmica i la feina que requereix organitzar-ho no els deixa gaire temps lliure. Per altra banda, durant la mostra d’entitats també es va donar a conèixer el cartell guanyador que anunciarà enguany la festa major del Poble-sec

VIATGE CULTURAL PEL MARROC DE FORTUNY

L’Espai Avinyó Llengua i Cultura i el Museu Nacional d’Art de Catalunya MNAC, us convidem DIMECRES 5 DE JUNY, A LES 18.30 h, a visitar l’exposició dedicada a Marià Fortuny.

Parlarem amb especialistes en art i història i escoltarem la música d’arrels aràbigues de Burruezo & Bohemia Camerata.

LA FUTURA. PROGRAMACIÓ DE JUNY

Podeu seguir totes les actiivitats de La Futura, seguint el vincle del web adjunt.