ELS MOSSOS D’ESQUADRA DESALLOTGEN UN IMMOBLE OCUPAT AL CARRER NOU DE LA RAMBLA

28/05/2013
Els Mossos d’Esquadra desallotgen un immoble ocupat al barri del Poble-sec

Agents dels Mossos d’Esquadra han desallotjat aquest matí, per ordre del jutjat d’Instrucció número 17 de Barcelona, diversos pisos d’una finca situada al carrer Nou de la Rambla, 174, al barri del Poble-sec. En total 6 pisos d’aquest immoble estaven ocupats de forma il·legal per diverses persones, la majoria dels quals tenen nombrosos antecedents policials per delictes contra el patrimoni i de salut pública. Els desallotjats utilitzarien aquestes vivendes per refugiar-se després de cometre activitats delictives o per amagar objectes procedents de robatoris o furts. Aquesta situació havia generat nombroses queixes per part de veïns de la zona que havien denunciat reiteradament situacions d’inseguretat arran de la constant presència d’aquestes persones especialitzades en furts i estrebades de bosses de mà. La propietat de la finca té alguns pisos que estan llogats i altres que estan ocupats de forma il·legal.

Precisament, un dels ocupants va cometre el més d’abril passat un robatori amb violència mitjançant escanyament de la víctima, que el va perseguir fins que aquest es va refugiar en aquesta finca. No obstant això va ser reconegut fotogràficament i va se detingut pels Mossos d’Esquadra el passat dia 20 d’abril.

Un cop s’han desallotjat totes les persones, els Mossos d’Esquadra han lliurat la propietat dels pisos al seu legítim propietari. Cal tenir en compte, que prèviament al desallotjament, a instàncies del jutge que porta el cas, els mossos van comunicar als seus ocupants que havien d’abandonar voluntàriament aquest immoble.

En el moment del desallotjament, a l’interior de l’immoble hi havia 12 persones, la majoria de les quals tenien nombrosos antecedents per il·lícits contra el patrimoni. El dispositiu policial ha permès que aquestes persones hagin pogut recollir les seves pertinences i hagin pogut abandonar els pisos amb total tranquil·litat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *