EL MOLINO REESTRUCTURA UN DEUTE DE QUASI 8 MILIONS D’EUROS PER NO TANCAR

El Molino reestructura un deute de quasi 8 milions d’euros per no tancar

“Volem deixar clar que el Molino no es tanca, el Molino continua”, reiterava aquest matí Elvira Vázquez, gerent de l’empresa Ociopuro que gestiona el teatre el Molino, al Poble-sec, en una roda de premsa organitzada per donar resposta a les informacions publicades en un mitjà de comunicació aquest dissabte. Segons Vázquez es tracta d’“una informació errònia i no contrastada” que incloïen “unes xifres que espanten a qualsevol”.

La gerent ha explicat que la crisi, la pujada de l’IVA i la davallada del consum, entre d’altres factors, han afectat l’economia de l’empresa però reitera que el teatre no tancarà. Per això diu que ja s’estan prenent “les mesures necessàries per poder seguir amb el projecte amb el que portem 14 anys”. Per esvair els rumors, Elvira Vázquez ha explicat que l’empresa fa temps que està pagant un deute assumit en gran part per la remodelació del teatre i que durant 5 anys l’han estat pagant. En aquests moments, però l’han hagut de flexibilitzar per fer-lo sostenible i per això han negociat amb l’entitat financera.

Així, segons les dades que ha exposat Vázquez el capital social de l’empresa en aquests moments és de 6.132.600 euros i tenen un deute de 9.200.000 dels quals 7.800.000 són financeres.

També ha volgut ressaltar que el deute que tenen amb Hisenda és de 134.000 euros, i no de 3.000.000 tal com havia publicat el mitjà que va crear l’alarma.

Tot i això, ha assegurat que tenen un pla per reestructurar el deute: “Tenim unes xifres del que estem facturant i del que podem facturar i uns objectius fixats; tot plegat és el que fa aquest pla que estem acabant de datar”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *