Daily Archives: 16 d'abril de 2013

CURS “INTERCULTURALITAT, UNA RESPOSTA ALS RUMORS I ESTEREOTIPS

Obert el període d’inscripció a la nova edició del

Curs d’agents antirumors

“Interculturalitat, una resposta als rumors i estereotips”

(30 d’abril i 7, 14 i 21 de maig)

Fins el proper 26 d’abril us podeu inscriure al grup de matí o al grup de tarda del curs gratuït d’agents antirumors que s’impartirà els dies 30 d’abril, i 7, 14 i 21 de maig en sessions de 3 hores. Podeu fer el tràmit de manera on line en aquest formulari.

Aquesta formació, que impartiran el Centre d’Estudis Africans i Interculturals, D-Cas, La Xixa Teatre i l’Oficina tècnica de la Xarxa BCN Antirumors, està dirigida a persones que tinguin intenció de col·laborar posteriorment en l’Estratègia BCN Antirumors.

Els seus eixos temàtics s’articulen al voltant de la reflexió sobre els conceptes de cultura, diversitat, estereotips, rumors i prejudicis. S’ofereixen també eines per al treball, la gestió i el tractament d’estereotips i rumors sobre diversitat cultural.

Al document adjunt trobareu el calendari i el programa detallat de la formació.

GUIA ANTIRUMORS

Programa BCN Antirumors

L’Estratègia BCN Antirumors en col·laboració amb la Xarxa BCN Antirumors ha editat una versió resumida de la Guia Pràctica per a l’agent antirumor

El format d’aquest material té una funció eminentment pràctica, i el seu objectiu és que les principals idees de la Guia apareguin recollidades de manera molt visual, una mica a l’estil d’un mapa o full de ruta.

Us adjuntem versió pdf d’aquesta Guia resumida desplegable, però si voleu un exemplar físic, no dubteu a facilitar-nos una adreça d’enviament i us la farem arribar.

Si ho preferiu, també podeu passar a recollir-la per la Direcció de Serveis d’Immigració i Interculturalitat (Passeig de Sant Joan, 75) PREVI AVÍS EN AQUEST MATEIX CORREU