Daily Archives: 7 d'abril de 2013

NOVA INICIATIVA DELS COMERÇOS I CPNL

Gimcana dels establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua

La delegació de Sants-Montjuïc del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, amb la col·laboració de les associacions de comerciants i l’Ajuntament de Barcelona, organitzarà, a partir del mes d’abril de 2013, la “Gimcana dels establiments col·laboradors del Voluntariat per la Llengua”.

Aquesta gimcana té com a objectiu donar a conèixer entre els alumnes dels cursos de català per a adults els establiments adherits a la campanya. Hi podran participar els alumnes dels cursos de català de Sants-Montjuïc i de les Corts (unes 800 persones) i les parelles lingüístiques que vulguin.

Cada vegada són més els establiments que, des del 2004, s’adhereixen a aquesta llista. El compromís que es demana al comerç és molt senzill, simplement que atenguin en català les persones que són aprenents dels cursos de català o aprenents del programa Voluntariat per la Llengua i que identifiquin la botiga amb un adhesiu.

La gimcana recorrerà tots els comerços del districte que s’hagin adherit a la campanya. El primer barri que es visitarà serà Hostafrancs i cada setmana, a partir del 2 d’abril, els participants hauran de visitar 5 o 6 comerços per trobar les respostes a les preguntes proposades. Posteriorment es farà als altres barris.

Si vols adherir la teva botiga a la xarxa d’establiments col·laboradors del Voluntariat per la Llengua escriu un correu a: dinamitzacio.sants@cpnl.cat . Encara hi ets a temps!