PLA DE MILLORA DEL PARAL·LEL

El pla de millora de l’avinguda del Paral·lel que es va presentar el dia 15 de gener vol fer que sigui “una via de referència per a les persones, les arts escèniques i la gastronomia”, segons va explicar Xavier Trias, l’alcalde de la ciutat. En la remodelació d’aquesta avinguda que transcorre, en part, pel barri del Poble-sec, es preveu crear noves places a quatre cruïlles i situar el carril bici segregat al mig de la calçada. També es preveu unificar les terrasses i vetlladors dels tres barris que conflueixen en aquesta avinguda i renovar el paviment de les parts que estiguin malmeses.

“És positiu i esperançador: positiu perquè per fi es fa alguna cosa i esperançador perquè esperem que no s’acabi aquí”, valora Josep Guzmán, president de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec.

Podeu llegir la notícia completa seguint el vincle del web adjunt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *