ESPECIAL MARATÓ TV3 A ONA SANTS-MONTJUÏC

El diumenge 16 de desembre, TV3 i Catalunya Ràdio dedicaran mes de 12 hores a recaptar diners per ajudar a diferents projectes d’investigació per trobar una cura contra el càncer. Un altre company nostre, Òscar Dalmau (presentador als anys 90 del ‘Rap a sac’ a la nostra ràdio), serà amb Ariadna Oltra, el presentador d’aquesta edició de La Marató

Aquest vespre en el espai que es realitzarà en directe als estudis de la Ona de Sants-Montjuïc, parlarem amb membres de la Fundació La Marató de TV3, que ens detallaran les activitats previstes així com alguna que altra sorpresa de l’edició 2012.

També comptarem amb metges oncòlegs de diferents hospitals, que ens parlaran de la malaltia i dels nous recursos que es poden aconseguir per arribar algun dia a la cura del càncer. Comptarem també amb les explicacions de l’Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer.

Si vols participar tu també des de casa teva, i explicar-nos la teva experiència, ho podràs fer a través del telèfon 93 431 84 08.

Escolta el especial de La Marató de TV3 a la Ona de Sants-Montjuic, si ets a Barcelona, a través del 94.6FM i també online en aquesta web.

Si no, pots fer-ho al teu smartphone, també en directe.

One response to “ESPECIAL MARATÓ TV3 A ONA SANTS-MONTJUÏC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *