Daily Archives: 28 d'octubre de 2012

ATENEU ENCICLOPÈDIC POPULAR. 110 ANYS

Adjuntem el calendari d’activitats que l’Ateneu Enciclopèdic Popular programa per celebrar el seu 110 aniversari. El podeu consltar en el vincle del fitxer pdf.

L´OPTIMOT ENTRA A LES XARXES SOCIALS

L’Optimot, el servei de consultes lingüístiques de la Generalitat, entra a les xarxes socials

La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura posa en marxa el bloc de l’Optimot, un espai que vol apropar aquest servei de consultes a la ciutadania, afavorir la comunicació amb els seus usuaris i cercar-ne la complicitat.

S’espera que aquesta actuació també contribueixi a fer créixer el coneixement i l’aprenentatge de la llengua catalana, ja que a través del bloc s’expliquen de manera planera qüestions lingüístiques que sovint provoquen dubtes i que són objecte de consulta habitual per part dels usuaris de l’Optimot. El nou bloc també informa sobre millores incorporades al cercador, alhora que facilita estratègies i trucs per obtenir resultats més acurats en les cerques.

Seguint la línia d’actuació de la Generalitat de Catalunya en les xarxes socials, el bloc de l’Optimot pretén facilitar la comunicació amb la ciutadania i, alhora, ser un espai de detecció de les seves necessitats.

Els apunts del nou bloc es publiquen els dimecres, cada quinze dies, des del 5 de setembre de 2012.

Podeu entrar al bloc a l’adreça següent: http://blocs.gencat.cat/optimot