TORNEN ELS CLUBS DE LECTURA

A la tardor tornen els Clubs de Lectura a les biblioteques de Barcelona!

Els Clubs de lectura són espais de tertúlia i debat al voltant de diferents lectures. Es realitzen entre els mesos d’octubre i maig per això, les inscripcions les realitzem durant el mes de setembre. Ja són més de 1.200 els lectors que han decidit compartir el plaer de la lectura amb altres lectors

A partir del 3 de setembre s’obre el termini d’inscripció.

La biblioteca Poble Sec oferirà els següents clubs:

Club de Literatura Eròtica:
L’erotisme no és pornografia i la sensualitat no és obscenitat. A través de la lectura de clàssics consagrats i obres contemporànies, aquest club proposa una aproximació al controvertit gènere de la literatura eròtica.

Conductor: Ricardor Reitano
Horari: 3r dimecres de cada mes de 19.00 h a 21.00 h.

Club de Lectura Obert
Els Clubs de Lectura oberts poden abastar una àmplia varietat de gèneres, èpoques, cultures i registres. Es tracta de reunir un grup de persones interessades en la literatura en tota la seva pluralitat de manifestacions i amb ganes de comunicar experiències, sensacions i pensaments.

Conductor: Pere Guixà
Horari: 4t dilluns de cada mes de 19.00 h a 21.00 h.

Club accessible per a persones sordes.
En aquest club de lectura participen persones amb discapacitat auditiva, així com un grup de voluntaris sense discapacitat, que es reuneixen un cop al mes per compartir tot allò que els ha suggerit la lectura escollida.

Conductora: Susanna Alvarez
Horari: 2n dilluns de cada mes de 19.00 a 21.00 h

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *