ELS CASTELLERS DEL POBLE-SEC AL CONCURS DE TARRAGONA

Des dels Castellers del Poble Sec ens posem en contacte amb vosaltres per convidar-vos a venir al Concurs de Tarragona. l’espectacle Casteller més gran del món.

I què és això del Concurs? El Concurs de Tarragona és un concurs de castells en el que competeixen les 30 primeres colles del ranking casteller i que es realitzarà el 6 i el 7 d’octubre. Afortunadament, enguany Castellers del Poble Sec ocupem una de les 25 primeres posicions d’entre les 75 que n’hi ha.

El Concurs de Castells de Tarragona és una actuació de les millors colles castelleres del país que se celebra cada dos anys a la Tarraco Arena Plaça. Un dels principals atractius del certamen és que és l’única diada de tota la temporada en què tots els castells reben una puntuació segons la seva dificultat i a la que es troben més de 6000 castellers a la mateixa plaça. En qualsevol cas, totes les colles participants troben en el Concurs un marc propici per provar les seves millors construccions.

Prop de 7.000 persones gaudeixen com a públic de l’actuació castellera més important, que també gaudeix d’una àmplia cobertura mediàtica per part dels mitjans de comunicació catalans i, cada vegada més, d’arreu del món; essent retransmès en directe per TV3. En definitiva, el Concurs de Castells és un espectacle de primer nivell i una oportunitat magnífica de gaudir del fet casteller, una mostra cultural catalana declaradapatrimoni cultural i immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

Com el Concurs és una festa castellera, ii volem anar fent el nostres màxims castells, ens agradaria compartir-ho amb vosaltres. El Poble Sec és un barri potent, i ho volem demostrar desplaçant quatre autocars. Per això hem iniciat una campanya per aconseguir que el barri vingui amb nosaltres. Oferim desplaçament + samarreta.

El dia 6 sortirem de plaça del Ocellets a les 12:00 h del mati. Un cop finalitzada l’actuació, que s’inicia a les 15:30, tornarem a Barcelona.

Us animem a apuntar-vos tots a la pinya poble-sequina més gran mai vista. Només cal enviar un correu a cps@castellersdelpoblesec.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *