Daily Archives: 3 de setembre de 2012

EL SECRETARIAT. BUTLLETÍ DE SETEMBRE

El Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta ha presentat el seu nou logo i publica el seu butlletí de setembre. El podeu consultar en el pdf adjunt.

ÒMNIUM – QUEDEM? CRIDA A VOLUNTARIS

ÔMNIUM ens fa seguir el text següent:

Amics i amigues,

Un cop acabades les vacances d’estiu ens posem en contacte novament amb vosaltres per explicar-vos algunes novetats.

A Òmnium Cultural fa temps que treballem per la cohesió social i ara més que mai creiem que cal potenciar totes aquelles activitats i programes que puguin aconseguir que aquesta cohesió arribi a més llocs i a més persones. Per això hem iniciat nous projectes que volem que, gràcies a la vostra participació i implicació, es facin forts.

Així, doncs, a partir d’aquesta nova temporada podreu gaudir dels següents programes:

Quedem?: activitats per veure Barcelona amb uns altres ulls. A partir d’ara rebreu dos butlletins al mes (cada quinze dies) amb dues o tres activitats cada butlletí.

Voluntariat per la llengua: programa que facilita que totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo el puguin practicar en un context real i distès i que les que el parlen habitualment no canviïn de llengua innecessàriament.

A Tota Veu: lectura pública de poesia d’arreu del món traduïda al català (pels volts de Sant Jordi).

Conèixer.cat: la cultura popular i tradicional catalana al vostre abast.

També volem anar més enllà i proposar-vos de fer de voluntaris del programa Quedem? Necessitem persones que conegueu bé el programa i que vulgueu dedicar una part del vostre temps a fer de monitors / monitores de les activitats. Si us interessa aquesta proposta envieu-nos un correu electrònic a quedem@omnium.cat abans del 14 de setembre. El dia 19 farem la primera reunió informativa amb totes les persones interessades.

Us animem a tots i a totes a participar d’aquesta nova etapa. Esperem que els nous programes us agradin i que, tal com heu fet fins ara amb el Quedem?, us els feu ben vostres.