Daily Archives: 24 de juliol de 2012

LA NIT DE LES ARTS 2012 EN IMATGES

Últim cap de setmana de la Festa Major del Poble-sec ple d’activitats i concerts. Dissabte a la nit es va organitzar la tradicional “Nit de les Arts” que organitza l’Associació d’Artistes Plàstics del Poble Sec a l’escenari del carrer Concòrdia, on es van poder veure actuacions musicals, la presentació d’un llibre, una ballada de sardanes i l’esperada entrega de premis del Vè Concurs de Pintura Ràpida la Festa Major.

Font: el3.cat

LA XARXA D’OFICINES DE L’HABITATGE ASSUMEIX NOVES COMPETENCIES

La Xarxa d’Oficines de l’Habitatge assumeix noves competències i ofereix serveis d’assessorament, ajuts d’urgència, mediació al lloguer i cèdula d’habitabilitat

A més del catàleg de serveis actual, es gestionarà la concessió de cèdules d’habitabilitat, els ajuts d’especial urgència, el servei d”Ofideute’ i la mediació en els casos de lloguer. Les oficines d’habitatge funcionen des de fa tres anys com a ‘finestreta única’ per a llogaters i propietaris. Han atès 602.771 consultes i atorgat gairebé 84.000 ajuts per pagar el lloguer. A més, 86.022 habitatges s’han pogut beneficiar en ajuts per a obres de rehabilitació. També s’inicia la modificació del reglament del Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial per adaptar-lo a la nova legislació (Llei ‘Òmnibus’), i a l’entorn socioeconòmic actual.

PRESENTAT EL PAD ALS REPRESENTANTS DE LES ENTITATS

El dimarts 17 de juliol es va presentar la proposta i el procés participatiu del Programa d’Actuació Municipal del Districte de Sants-Montjuïc 2012-2015

El Programa d’Actuació del Districte 2012-2015 és el document director de les polítiques d’actuació de cada districte, concreta els eixos que regiran la gestió durant el mandat i la proposta d’actuacions que cal dur a terme per cobrir aquestes necessitats.
El període d’informació pública del document base del PAM 2012-2015 s’inicià el passat 4 de juliol i finalitzarà el proper 4 d’agost.
L’audiència pública del PAM tindrà lloc el dilluns 23 de juliol a les 19.30 h al Saló de Cròniques de l’Ajuntament presidida pel Primer Tinent d’Alcalde. Hi pot entrar i participar qualsevol ciutadà, registrant-se prèviament per l’entrada de la plaça Sant Miquel.