BORSA DE LOCALS EN LLOGUER O VENDA AL POBLE SEC

L’agència municipal Barcelona Activa, mitjançant el projecte “Treball als Barris”, en col·laboració amb el Districte de Sants-Montjuïc ha creat una borsa de locals en lloguer o venda ubicats al barri del Poble Sec per afavorir la instal·lació de nous emprenedors a la zona.

Després de visitar cada un dels locals, s’ha elaborat una fitxa que inclou fotografies i les principals característiques de cada espai. Barcelona Activa s’encarrega de recollir la informació proporcionada pels propietaris i de difondre-la, posteriorment, sense cap cost ni pel propietari ni per l’emprenedor. La base de dades s’actualitza periòdicament.

D’altra banda us fem saber que s’han començat a fer al barri sessions informatives per emprenedors tant per conèixer els punts bàsics per obrir un negoci com per donar a conèixer els recursos que Barcelona Activa disposa en aquest àmbit

Si us plantegeu l’opció de posar en marxa un negoci en aquesta zona i necessiteu assessorament o bé us interessa la fitxa complerta d’algun local podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de la següent adreça de correu electrònic: eugenia.valls@barcelonactiva.cat o bé trucant al número de telèfon 93.324.80.74 (fins el 24 de setembre només de 8 a 14h)”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *