Daily Archives: 16 de juliol de 2012

LA CULTURAL DEL SECO. FESTA MAJOR

Adjuntem el cartell dels actes que la Cultural del Seco organitza dins del marc de la Festa Major del Poble-sec 2012.

CASTELLERS DEL POBLE-SEC. XIII ANIVERSARI

Cada cop més amunt!

Els Castellers del Poble-sec seguim creixent. La diada d’aniversari (també coneguda com a diada de festa major) del carrer Blai s’està consolidant en el món casteller, i si l’any passat s’hi intentava un castell de nou, enguany s’hi han vist 5 castells de 8 pisos. I, altre cop, els millors castells de la història de la colla que porta el nom del barri.

És un orgull ser del Poble-sec, i encara més donar a conèixer el barri al món casteller, a la ciutat, i al país.

PRIMER 3 DE 7 X SOTA DELS CASTELLERS DEL POBLE-SEC

Els Castellers del Poble Sec han completat aquest diumenge la millor diada de la història de la colla. Per primera vegada i coincidint amb el 13è aniversari de la colla, han descarregat el tres de set aixecat per sota. També han carregat el dos de set, un castell que encara no han descarregat mai.

En la diada, que ha coincidit amb la Festa Major del Poble Sec, la colla també ha aconseguit el cinc de set i ha tornat a demostrar el bon moment pel que passa la colla. Amb ells a plaça també han actuat els castellers de Lleida i els Capgrossos de Mataró.

Ben a prop, al Raval, els Castellers de Barcelona segueixen la línia ascendent d’aquesta temporada i han tornat a descarregar la tripleta de vuit, és a dir, tres de vuit, quatre de vuit i dos de vuit amb folre. Amb aquests resultats, els de Barcelona ja pensen portar a plaça el castell de nou pisos.