Daily Archives: 27 de juny de 2012

FUNICULARS I TELEFÈRICS DE MONTJUÏC. PRESENTACIÓ DEL LLIBRE

La presentació del llibre “Funiculars i Telefèrics de Montjuïc” tindrà lloc a la sala polivalent de l’Arxiu, a la Seu del Districte de Sants-Montjuïc, Creu Coberta, 104, el proper dimecres 27 de juny a les 19 hores.

TORRE JUSSANA. CICLE DE XERRADES

El proper 2 de juliol Torre Jussana engega una nova proposta formativa que creiem que pot ser d’interès per a les vostres entitats.

En aquest cas es tracta d’un cicle de xerrades d’estiu per al bon funcionament associatiu. 6 xerrades que tenen per objectiu oferir a les persones responsables del dia a dia de les entitats un espai formatiu més amè, més aplicat i eminentment pràctic sobre diferents temes de la gestió d’una entitat com laredacció de projectes, la comunicació, l’elaboració d’un pla estratègic, el treball en equip i el treball en xarxa.

En total realitzarem 6 xerrades durant la 1a quinzena de juliol en les quals un/a ponent expert/a farà una introducció teòrica sobre el tema en qüestió i, posteriorment, es realitzarà un treball pràctic amb les entitats assistents o una entitat que hagi treballat el tema en qüestió explicarà la seva experiència.

Podeu ampliar la informació en el vincle adjunt i al web de Torre Jussana.