Daily Archives: 9 de juny de 2012

TALLERS DEL XIC

Els tallers del XIC ja han començat, estan oberts a tothom i són gratuïts.

Ens trobaràs tots els dijous, de 18.00 a 21.00h, al pati del Sortidor!

En aquest procés de creació artística col·lectiva volem implicar a tot el barri! Grans, petits, nens i nenes, mares, pares, avies, avis, profes, joves, tothom està convidat.

Crearem planetes, estrelles, satèl·lits, naus i personatges que aniran recorrent els carrers i places de Poble-sec, portant missatges i creant xarxes.

A més, al juliol començaran tallers de teatre en el que crearem els personatges que dinamitzaran la RUA. No t’ho pensis més i vine a passar-t’ho en gran!

ST PERE CLAVER. VII PREMI CLAU DE SO

El passat 18 de maig l’escola San Pere Claver va rebre el VII Premi Clau de So, que organitza l’Auditori conjuntament amb el Museu de la Música.

A l’enllaç ajunt podreu trobar tota la informació necessària.

BONA VOLUNTAT EN ACCIÓ. CRIDA A VOLUNTARIS

La mostra d’entitats del Poble Sec tindrà lloc el proper dissabte 9 de juny durant tot el dia de 10h a 21h a l’Avinguda del Paral·lel, on farem una recollida d’aliments.

Per tal de començar a organitzar aquest esdeveniment, proposem els següents torns perquè tots aquells que estigueu interessats hi pugueu participar: En el primer i últim torn ja hi ha inclòs el temps per muntar o desmuntar l’estand.

De 9 a 11,30h
De 11,30 a 14h
De 14 a 16,30h
De 16,30 a 19h
De 19 a 21,30h

Esperem que la mostra sigui molt amena, amb activitats, actuacions i sobretot un portal per donar a conèixer la nostra entitat.

Si esteu interessats en participar-hi us podeu podeu adreçar al següent correu electrònic, indicant el vostre nom i cognoms, el torn que voleu fer i un telèfon de contacte: gesbva@pangea.org

Bona Voluntat en Acció

ES-PURNA DEMANA MINIPIMERS

CAMPAÑA MINIPIMER
Queridos amigos y simpatizantes de ES-PURNA,
Una vez mas pedimos vuestra colaboracion
Si teneis alguna MINIPIMER que no utiliceis y no sepais que hacer con ella
podeis donarla a Es-Purna..Estaremos muy contentos de recibirla ,aunque sea de segunda mano
y las mamas de las aldeas NILGIRIS aun estaran mas,ya que una de las dificultades con las que se encuentran
a la hora de preperar
las papillas de los mas pequeños es que no tienen con que triturar los alimentos.(el año pasado los doctores les indicaron como confeccionar papilla con vegetales y alimentos que nutrian bien a los bebes y niños niñas, mejor que la muy usada leche con galletas)
Nos urge recibirlas lo antes posible,ya que para el 28 de junio partiremos hacia India,

Graciasss

Podrias hacer correr esta petición entre vuestras amistades?

Gracias

RIFA SOLIDÀRIA PER L’ACOMPANYAMENT A LA GENT GRAN

Un any més sortegem el quadre guanyador del concurs de pintura ràpida que realitza l’Associació d’Artistes Plàstics del Poble-sec.

Els diners recaptats aniran en benefici del projecte Acompanyament a la Gent Gran. Aquest, que és un dels projectes socials de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, treballa des de 2006 per pal·liar la situació de solitud en que es troben moltes persones grans del barri que tenen problemes de mobilitat oferint-los companyia, afecte, tallers i un espai on es sentin útils al propi domicili. Col·labora comprant els teus tiquets per a la rifa als Casal Elkano (c/Elkano 24-26 baixos), al Casal Concòrdia (c/ Concòrdia 33, baixos), als diferents centre col·laboradors o a la mateixa carpa de la Coordinadora a la Mostra d’Entitats del Poble-sec (9 de Juny de 2012 al Paral·lel).

El sorteig tindrà lloc el dissabte 9 de Juny a les 18.30h a l’escenari de la Mostra d’Entitats del Poble-sec.