Daily Archives: 8 de juny de 2012

STEVE FORSTER A KOETÀNIA

la setmana que és EL DESÈ ANIVERSARI DE LA GRAN CELLER SALTÓ! (I per a qui no tingui l’honor de conèixer la Bodega Saltó diguem que és un MUST a Barcelona, ​​un lloc realment especial i inoblidable)

Així que per aquesta assenyalada ocasió al barri del Poble Sec ..
tenim el plaer de convidar-vos a la inauguració de l’exposició STEVEN FORSTER (el creador de la Gran Bodega Saltó) en Koetània!

El polifacètic artista i creador de llocs emblemàtics de la ciutat de Barcelona com la Gran Bodega Saltó, Racó del Baltà ..
http://elpais.com/diario/2007/10/16/catalunya/1192496862_850215.html

transformarà el nostre espai i ens “vestirà” de Saltó: instal·lació, escultures de petit format, bijuteria medieval …

Així que alineant esdeveniments: la inauguració de l’exposició de Steven Forster tindrà lloc el proper divendres, 15 de juny, a les 20h a Koetania i el Dissabte festa d’aniversari a la Bodega Saltó!!

No deixeu escapar l’ocasió de submergir-vos en el món Forster per partida doble, des del 2012.06.15 fins al 2012.07.31, i emportar-vos un trosset del seu món lloc!

Us hi esperem!

DANSA AL SORTIDOR

Des del Centre Cívic El Sortidor,celebràrem dia mundial de la dansa. Volem que la dansa sigui la gran protagonista, amb la finalitat d’acostar les arts escèniques a la ciutadania.
en aquest vídeo, gauderia de la festaona varem la passió per la dansa en tota la seva diversitat i és una ocasió per aproximar la dansa a tothom.

aquest video, tambe es amb la finalitat de convidar-vos 5a temporada del Thalia,on podeu gaudir de diverses propostes culturals, de manera gratuïta,

Un total de 34 espectacles omplen aquesta edició que, enguany, s’ha obert a nivell de ciutat i ha permès que grups que assagen a altres centres cívics puguin tenir l’opció de mostrar el seu treball al barri del Poble-sec, conegut per la seva activitat artística i la seva tradició en el món de l’espectacle. De fet, el nom de Thalia prové tant del desaparegut teatre ubicat a l’avinguda Paral·lel, Talia, com del personatge mitològic que representa la comèdia.

El públic assistent podrà escollir entre 14 espectacles de teatre, dos d’ells infantils, 13 espectacles de dansa en tots els seus estils: clàssica, contemporània, flamenc, hip-hop, kpop, claquè…, 2 espectacles de circ, un fusionat amb la dansa i l’altre amb la música, i tres concerts amb estils de música ben variats. Tot pensat per fer les delícies de petits i grans i que tothom tingui l’opció de conèixer i gaudir de vàries disciplines artístiques. Consulteu tota la programació en el document pdf adjunt.

També us animem a mirar el vídeo que hi ha a l’adreça de youtube adjunt.

LES ENTITATS DEL POBLE-SEC, DISSABTE A LA 22ª MOSTRA D’ENTITATS

Les entitats del Poble-sec sortiran dissabte al Paral·lel amb la 22ª Mostra d’Entitats.

A més, enguany, igual que en les dues darreres edicions, a la mostra s’hi suma la iniciativa FEM Paral·lel, que pretén promocionar i dinamitzar l’avinguda del Paral·lel, per això tant les carpes com les activitats es traslladaran a aquesta gran avinguda.