THALIA. MOSTRA D’ARTS ESCÈNIQUES AL POBLE-SEC

En aquesta 5a edició podreu gaudir de diverses actuacions de teatre, circ, dansa i música.

El centre cívic El Sortidor organitza la 5a temporada del Thalia, que enguany se celebrarà del 8 al 10 de juny, per tal d’oferir a la ciutadania diverses propostes culturals, totes gratuïtes, i que els artistes que habitualment assagen al centre cívic tinguin l’opció de mostrar el seu treball al públic.

Un total de 34 espectacles omplen aquesta edició que, per primer cop, s’ha obert a nivell de ciutat i ha permès que grups que assagen a altres centres cívics puguin tenir l’opció de mostrar el seu treball al barri del Poble-sec; barri molt conegut per la seva activitat artística i la seva tradició en el món de l’espectacle. De fet, el nom de Thalia prové tant del desaparegut teatre ubicat a l’avinguda Paral•lel, Talia, com del personatge mitològic Thalia que representa la comèdia.

El públic assistent podrà escollir entre 14 espectacles de teatre, dos d’ells infantils, 15 espectacles de dansa en tots els seus estils: clàssica, contemporània, flamenc, hip-hop, kpop, claqué…, 2 espectacles de circ, un fusionat amb la dansa i l’altre amb la música, i 3 concerts amb estils musicals ben variats. Tot pensat per fer les delícies de petits i grans i que tothom tingui l’opció de conèixer i gaudir de vàries disciplines artístiques.

Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *