ACORD AMB LA MARATÓ DE LA POBRESA

Enviat per Bona Voluntat en Acció, hem rebut la convocatòria d’activitats relatives a la Marató per a la Pobresa i us en volem fer partícips.

Us volem convidar a participar a les activitats que l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva promou en el marc de la Marató per la pobresa.

El proper dijous 24 de maig l’Acord organitza l’Àgora ciutadana de la Barcelona Social i un acte participatiu al carrer per fer visible el treball que es desenvolupa a la ciutat per fer front a la pobresa i l’exclusió. Aquestes activitats volen esdevenir la contribució de l’Acord a la Marató per la pobresa promoguda per TV3 i Catalunya Ràdio.

Uns actes que, d’una banda, volen reconèixer el conjunt de persones i entitats que treballen per la Barcelona Social; i, de l’altra, sensibilitzar i fer visible la important tasca que realitzen les persones voluntàries vers la inclusió social a la ciutat.

La primera de les activitat previstes, que tindrà lloc a la seu de Sant Joan de Déu Serveis Socials (C/ Creu dels Molers 21) de 17 a 18:30 hores, és l’Àgora ciutadana de la Barcelona Social, on comptarem amb la participació de persones voluntàries de les moltes entitats del tercer sector social que treballen a Barcelona. Aquelles persones voluntàries que estigueu interessades a assistir-hi ens podeu contestar a aquest e-mail per a que us puguem formalitzar la inscripció.

L’acte públic ciutadà, al qual us volem convidar especialment, tindrà lloc als Jardins del Parc de les Tres Xemeneies del Poble Sec de 17 a 20 hores. Durant tota la tarda podreu participar en un gran nombre d’activitats i dinàmiques obertes amb la voluntat de convidar a la ciutat a sumar esforços per lluitar contra l’exclusió.

En aquest espai hi haurà un punt d’informació on podreu informar-vos sobre la Marató, l’Acord o com esdevenir voluntaris/es o participar en xarxes comunitàries. Per a aquest punt comptarem amb la col·laboració de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS). També tindran cabuda jocs i activitats de sensibilització per a totes les edats al voltant de la cadira ubicada al parc, element que constitueix el símbol de la Marató per la pobresa. L’acte central final entorn la cadira començarà a les 19 hores.

L’acte públic s’adreça al conjunt de la ciutadania i, singularment, a les persones que formen la Barcelona Social, és a dir aquelles persones voluntàries de l’àmbit social, aquelles que tenen cura d’altres persones o a grups d’ajuda mútua i d’intercanvi solidari.

Per a més informació podeu contactar amb la Secretaria tècnica al correu electrònic acordciutada@bcn.cat o al telèfon 93.413.27.31, o bé consultar la pàgina web de l’Acord http://www.bcn.cat/barcelonainclusiva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *