PROU. DIA 12 A LA TARDA

ASSEMBLEA DEL BARRI DEL POBLE-SEC

Veïns i veïnes del Poble Sec, aquest dissabte dia 12 fa un any que vam sortir al carrer per dir “PROU”.

Ens vam trobar als carrers i a les places per dir prou als abusos del poder públic que retallava els nostres drets socials, als abusos de la banca que especulava a costa dels ciutadans i les ciutadanes. Vam sortir per cridar contra l’abús d’un sistema econòmic obsolet i per dir-los clarament que mai hem estat ni serem mercaderia en mans de polítics i banquers.

Ha passat un any des d’aleshores, però la situació política i econòmica encara és més ferotge. La dreta ha entrat al poder, i no només s’han vist retallats els nostres drets socials: també estem veient com es suprimeixen els nostres drets civils. La repressió s’està convertint en la seva única eina de resposta davant una revolta social ciutadana inevitable.

No permetem que l’estat inverteixi més diner públic en salvar a aquells que han provocat la crisi. Defensem una educació i una sanitat públiques i de qualitat, lluitem contra la precarietat laboral i per revocar la reforma laboral. Cooperem per aconseguir un habitatge digne i garantit i no deixem que més persones siguin desnonades de les seves llars.

Per tot això, aquest proper dissabte dia 12 tornem a sortir al carrer i tornarem a ser moltes les que ens trobarem a les places i seguirem construïnt alternatives.

Des del barri ja fa un any que ho estem fent.

Al Poble-sec sortim des de la Plaça del Sortidor a les 17 h de la tarda per anar totes juntes a Plaça Catalunya, on comença la Manifestació.

Vine amb la cassola, el timbal, la gralla, el que sigui per fer soroll!

DISSABTE 12 DE MAIG

A LES 17 H A LA PLAÇA DEL SORTIDOR

A LES 18 H A PLAÇA DE CATALUNYA

Us animem a fer difusió per tal que siguem moltes les que sortim juntes des del barri!

COOPEREM, REPENSEM I CONSTRUIM EL BARRI QUE VOLEM. EL POBLE SOM LA SOLUCIÓ!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *