Daily Archives: 19 d'abril de 2012

LA CUINA DEL MÓN 2012

Benvolguts/des,

Mitjançant aquest escrit us informem que La Cuina del Món 2012, ja ha començat a escalfar fogons!
Com molts de vosaltres sabeu, La Cuina del Món és un projecte del Districte de Sants-Montjuïc de l’Ajuntament de
Barcelona que gestiona la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec.

Es tracta d’una trobada intercultural al barri del Poble-sec amb la gastronomia com a eina per a promoure el coneixement i l’apropament a d’altres cultures que es composa d’un curs de tècniques de cuina i una mostra gastronòmica.

En aquest moment estem iniciant la selecció dels 30 alumnes que participaran en el curs i creiem que aquesta seria una oportunitat molt interessant per a les persones que estan participant a les vostres entitats.

La mostra gastronòmica La Cuina del Món es celebrarà els dies 6 i 7 de juliol i pretén ser la culminació d’un procés de formació i participació que comença amb un Curs de Tècniques de Cuina que es realitza els dissabtes pel matí de 10 a 13:30h amb el següent calendari:

Del 21 d’abril fins al 30 de juny, cada dissabte: Curs de Tècniques de Cuina, com treballar a la cuina d’un restaurant i com realitzar menjars per a col·lectius.

2, 3, 4 i 5 de juliol: Pràctiques del curs i elaboració dels plats.

6 i 7 de juliol: Participació durant la mostra gastronòmica.

La completa realització d’aquest curs, que és totalment gratuït, suposarà l’obtenció d’un certificat.

Es faran dues sessions de preinscripció i de presentació del projecte els dies 10 i 11 d’abril a les 19h al Centre Cívic el Sortidor (Plaça del Sortidor, 12).

Si coneixeu cap persona interessada en participar a la Cuina del Món 2012 podeu fer-nos arribar el seu nom, telèfon, i país d’origen. Els requisits d’accés al curs són ser major d’edat, parlar castellà o català i estar motivat per la cuina i la gastronomia.

Adjunt us fem arribar un cartell del curs per a que en feu la màxima difusió possible.

Per a més informació sobre aquest projecte podeu trobar-nos de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 17h a 21h al 615 937 143 o a cuinadelmon@gmail.com

Coordinació La Cuina del Món
Coordinadora d’Entitats del Poble-sec
Elkano, 24 bx – 08004 Barcelona
________________________________

Des de 1989 treballem al Poble-sec per a fomentar la convivència i afavorir la inclusió social dels veïns i veïnes del barri mitjançant metodologies comunitàries.