Daily Archives: 23 de gener de 2012

FÒRUM SOBRE EL BARRI DEL POBLE-SEC

Des del GRM del Departament de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona, estem organitzant pel dissabte 11 de febrer un fòrum a nivell del barri del Poble-sec que inclourà presentacions, debats i posades en comú sobre la situació actual del barri i la seva evolució recent. És per això que ens plauria molt poder comptar amb la vostra col·laboració i participació en l’esmentat acte.

Els objectius principals del fòrum són, d’una banda, presentar alguns resultats preliminars del projecte Concordia Discors (estudi finançat per la Comissió Europea en el que es fa recerca a dos barris de cinc ciutats diferents: Londres, Budapest, Nuremberg, Torí i Barcelona), i d’altra banda, debatre amb les persones assistents diverses qüestions relacionades amb la vida quotidiana al barri del Poble-sec (un dels dos barris de Barcelona inclosos al projecte).

La participació al fòrum és lliure i gratuïta, amb inscripció prèvia i estan convidades totes aquelles persones que tinguin una vinculació directa amb el barri i que vulguin aportar el seu punt de vista al fòrum. Per tal de realitzar la preinscripció o demanar més informació, us podeu adreçar per email a gr.recerca.migracions@uab.cat o bé per telèfon als números 935868064 i 605080926 fins al dimecres 8 de febrer (aquest dia inclòs). L’aforament és limitat i s’acceptarà la participació per ordre de preinscripció.

El fòrum es durà a terme a la Sala d’ctes del Centre Cívic El Sortidor, ubicat a la mateixa Plaça del Sortidor, el dissabte 11 de febrer entre les 10h i les 13.30h i, aproximadament, seguirà el següent programa provisional:

10h. Inscripció, benvinguda i refrigeri (cal haver-se preinscrit abans).
10:30h Inici. Presentació del projecte Concordia Discors i de resultats preliminars.
11h Grups de debat.
11:45h Descans (càtering gratuït disponible per als participants inscrits).
12:15h Grups de debat.
13h Posada en comú i conclusions.
13:30h Cloenda.

Salutacions cordials i fins aviat,

Albert Mas Palacios
Grup de Recerca sobre Migracions
Department de Geografia
Edifici B, Universitat Autònoma de Barcelona