Daily Archives: 22 de novembre de 2011

REPORTAGE TALLERS OBERTS 2011

Font: El3.cat

Els tallers del Poble-sec s’obren al públic un any més

Una quarantena d’artistes de tot tipus, artesans i talleristes que anàven des de fotògrafs, pintors o escultors fins a artesans de la fusta passant per ceramistes o filadors, entre d’altres, han obert les seves portes aquest cap de setmana al barri del Poble-sec. Des del divendres i fins diumenge en la sisena edició dels Tallers Oberts el veïnat ha pogut visitar els tallers dels creadors que treballen al barri. “Any rere any l’activitat es va afiançant i va tenir una bona participació del públic”, comenta Antoni Lasheras, un dels talleristes que va obrir el seu espai d’art. Lasheras també valora positivament la participació d’artesans i artistes: “Aquest any tots els que han participat continuaran l’any que ve i possiblement se n’hi afegiran de nous perquè aquest any ha estat tot un existàs.”
L?activitat central dels Tallers Oberts ha estat ?La nit blanca dels tallers oberts?, en que es van programar alguns concerts i espectacles a l’aire lliure, tot i que enguany també ha quedat més deslluïda per la pluja. “Això va fer que haguessim d’entrar a dins i limitava una mica l’assistència del públic”, cometna Lasheras.
Per no oblidar els més petits també es va organitzar, coincidint amb els Tallers Oberts, una gimcana infantil: “És una activitat que pretenia donar a conèixer les entitats del barri al públic en general començant pels nens”, comenta l’Antoni Lasheras. Hi van participar 10 entitats i cada una preparava una prova perquè els nens els poguessin conèixer millor.

Fotos: Xavier Velasco – Gegants del Poble Sec

PROGRAMACIÓ CULTURAL CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR

Al centre cívic el Sortidor les preinscripcions són del 28 de novembre al 2 de desembre.