Daily Archives: 12 de juliol de 2011

CONCURS DE BALL

Han arribat les festes del nostre barri i amb elles l’alegria, la música i els concursos. El proper dissabte 16 de juliol, a les 20.30 h, a la plaça del Sortidor hi haurà el concurs de ball. El concurs es divideix en tres parts: ritmes llatins, balls de saló i ritmes moderns. Al primeres dues modalitats, només poden participar parelles tan en categoria infantil, juvenil i adults. A l?última modalitat poden participar tan en forma individual, parelles i grups. L’entitat qui organitza el concurs és qui escollirà la música i la intervenció de cada parella o grup tindrà una durada de 10 minuts. Es tindrà en compte la vestimenta, la compenetració entre parelles i neteja dels moviments. Hi haurà un premi per cada categoria, en les diferents modalitats. Els infants que vulguin participar, un dels pares ha de formalitzar la inscripció al Centre Cívic El Sortidor fins al 15 de juliol.

FULL DE LURDES

Missa de Festa Major

Com cada any les parròquies del Poble-sec ens reunim per celebrar l’Eucaristia plegades amb motiu de la Festa Major del nostre barri.

Recordeu que no hi haurà missa vespertina a les altres parròquies. La missa serà a la parròquia de Sant Pere Claver. Dissabte, 16 de juliol de 2011, a les 20 h.

SORTIDES DE BAIXEM AL CARRER

AMB L’ESTIU ARRIBA LA FESTA MAJOR I ELS USUARIS DE BAIXEM AL CARRER HI VOLEN PARTICIPAR.

Dijous 14 de Juliol- Terrassa de Les Arenes , a les 11h

Divendres 15 juliol- Plaça Santa Madrona, a les 11h

Dijous 21 de Juliol- FESTA MAJOR : Havaneres i “cremat” , a les 20h a la Plaça del Sortidor

Divendres 22 de Juliol- FESTA MAJOR: Contacontes i titelles 11h, Plaça del Sortidor

Diumenge 24 de juliol- FESTA MAJOR: MERCADILLO SOLIDARI a la Plaça de Santa Madrona, durant tot el dia de 10 a 21h,

G.I.D RENAIXENÇA AL FESTIVAL DE CANTONIGRÒS 2011

L’Esbart Dansaire Renaixença i la seva colla bastonera Bastoners del Poble-sec participaran en el 29 Festival Internacional de Música de Cantonigrós.