Daily Archives: 1 de juny de 2011

ENCARA PODEU GAUDIR DE “Ataula”

El Sortidor us presenta les activitats del cicle “A taula!” per a aquesta primavera

El mercat i la taula s’omplen de colors i aromes amb l’arribada de la primavera. És ara quan ens vénen de gust plats lleugers i frescos; quan ens ve de gust gaudir dels tomàquets, dels pèsols frescos i quan tenim ganes d’assaborir els maduixots més dolços. Us hem preparat un munt d’activitats per conèixer i treure profit dels productes de temporada. Què vagi de gust!

En l’edició d’aquesta primavera les activitats s’estructuren en els apartats següents:

“A peu de carrer”: Aprofitarem la riquesa tradicional per donar a conèixer i gaudir de les manifestacions culturals que ens apropen. Celebracions del calendari festiu, concursos populars i mostres centraran les activitats a peu de carrer.

“Fogoners”: Aquest és el vostre espai, el moment de posar en pràctica els vostres coneixements i que els pugueu compartir. Vols aprendre a fer una melmelada o ensenyar aquell plat que et surt tan bé? La cuina és oberta a la participació.

“Plats forts”. Sovint el cinema, les arts plàstiques i la literatura han fet un bon maridatge amb la gastronomia. Aquesta vegada, ens aproparem al món de la ceràmica i la música, on podrem descobrir la intensa relació que s’estableix amb la gastronomia.

“El cistell”. Els monogràfics, les presentacions de llibres gastronòmics i l’elaboració de plats sota el guiatge d’un professional són al cistell. Un cistell ple d’activitats i de curiositats per saber més de la cuina i dels aliments. Assaboriu-lo!

“L’aula del gourmet”. El Centre Cívic el Sortidor obre les portes de la seva cuina per oferir diverses activitats formatives sobre l’aprenentatge de tècniques de cuina. Un ampli ventall de cursos per als paladars més exigents.

“La cuina dels bons hàbits”. L’alimentació i la salut tenen una relació molt estreta. Experts en medicina i nutrició ens aproparan als bons hàbits alimentaris amb conferències adreçades al públic en general.

“Nyam nyam”. Els més petits de la casa també poden enfarinar-se les mans al Centre Cívic el Sortidor. Activitats en què els infants són els protagonistes: espectacles infantils, activitats familiars, tallers i sortides gastronòmiques.

“A taula surt del Sortidor”. Farem tot un seguit de sortides relacionades amb la gastronomia per poder comprovar personalment com s’elaboren diferents productes.

Consulteu en el document annex tota la programació d’activitats.

EL FULL DE LURDES

Us adjuntem el full 150 de les parróquia de Lurdes.