AQUEST ESTIU VINE AL CAMPUS FUTBOL SALA AT POBLE-SEC

DEL 27 DE JUNY AL 15 DE JULIOL.
PER A NENS I NENES DE 5 A 14 ANYS
PISTA POLISPORTIVA DE LES 3 XEMENEIES
INSCRIPCIONS: 672969478 / 671994153

UNA MICA D’HISTORIA
Després de vuit anys i passant per diferents etapes, primer va ser com Moritz,FC, més tard com Associació Esportiva Barri Poble Sec i actualment com C.F. Atlètic Poble Sec, hem arribat a la conclusió que estem portant endavant un gran projecte esportiu, social i cultural en el nostre barri del Poble Sec.

El camí encara és molt llarg i volem arribar a tenir un Club estructurat a tots els nivells. Hem tingut que passar per moltes adversitats (diferents instal·lacions esportives, economia deficitària) i cal afegir la poca ajuda que donen els estaments oficials a l’esport de barri.

En aquests moments tenim equips de les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil i un equip femení a segona divisió.

D’altra banda, tenim la satisfacció del nostre Primer equip, que en aquests moments està a Primera Territorial, ja que l’any passat jugaven a segona divisió i van quedar campions.

També s’ha creat aquest any, una Escola de Futbol adreçada a aquells nens entre 4 i 7 anys que tinguin moltes ganes d’aprendre a jugar a futbol amb totes les seves tècniques i per això comptem amb entrenadors molt qualificats.

Mitjançant aquesta pàgina web que hem creat, volem arribar a tots vosaltres i donar-vos les gràcies per a confiar en nosaltres. No dubteu que posem tot el nostre esforç en que els vostres fills arribin a estimar el futbol i el nostre Club, que també és el seu.

Aquesta nova temporada gaudim d’un camp de gespa artificial que fa que sigui més agradable l’estada a les nostres instal·lacions. Mica en mica, esperem que el Camp ? La Satàlia ? sigui un dels millors.

Com a representant d’aquest Club, vull agrair el suport que tinc per part de la Junta Directiva , ja que el seu treball i dedicació fa que cada dia continuem creixent.

30 responses to “AQUEST ESTIU VINE AL CAMPUS FUTBOL SALA AT POBLE-SEC

  1. Pingback: 1epistolary

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *