Daily Archives: 25 de març de 2011

ONA DE SANTS RETRANSMET EL PARTIT UE POBLE SEC – UE SANTS

Ona Sants retransmetrà aquest diumenge el derbi del districte Sants-Montjuïc entre la UE Poble-sec i la UE Sants.

El partit es juga al Camp de La Satalia i serà el primer de la UE Poble-sec retransmès en directe gràcies a la col·laboració d’Ona Sants, la UE Poble-sec, la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec i el periodista Pol Cervera.

Podeu seguir la retransmissió aquest diumenge a partir de les 12 del migdia en la sintonia d’Ona Sants, en la 94.6 FM o bé per Internet a través del seu web www.onadesants.com

S’ENGEGUEN LES OBRES DE L’EQUIPAMENT DEL CARRER ALBAREDA

Aquesta setmana han començat les obres del que serà el nou equipament cultural del barri del Poble-sec, el centre del carrer Albareda.

L’edifici constarà d’un total de quatre plantes i un soterrani que abracen una superfície total de 1.891,93 metres quadrats. Per tot aquest espai es distribuiran set bucs d’assaig musical, dife­rerents despatxs i aules per realitzar tallers i tota mena d’activitats, una sala d’exposicions, una zona d’esbarjo, un pati i una sèrie de magatzems on les entitats podran desar el seu material. Al soterrani, que disposa de 465 metres quadrats, s’habilitarà una sala polivalent amb escenari i un aforament per a 200 persones, que serà l’espai ideal per a representar obres de teatre o altres modalitats escèniques. La planta baixa acollirà la recepció i la sortida al pati interior, un espai visible des de qualsevol planta de l’edifici i que li atorga una gran lluminositat.