Daily Archives: 8 de març de 2011

EL MERCAT DE LES FLORS FA 25 ANYS

El Mercat de les Flors, centre escènic de Barcelona dedicat a la dansa i les arts del moviment, celebra aquesta temporada el seu 25è aniversari. I ho fa prenent com a eix fonamental la participació activa del seu públic, recuperant la seva memòria i fent-lo partícip i protagonista de la celebració.

Per dur-ho a terme, ha posat en marxa el site dels 25 anys que aglutinarà fins a final de temporada tots els records -en vídeo i per escrit- d’aquells que han gaudit dels espectacles del Mercat de les Flors i volen compartir-los amb la resta d’espectadors, permetent alhora que siguin comentats i amplificats. Aquests records es poden fer arribar utilitzant els perfils del Mercat en facebook i twitter, per correu electrònic, i també in situ al vestíbul del teatre, on també s’ha instal·lat un ‘videomatón’ amb webcam per recollir testimonis del públic.

‘BAIXEM AL CARRER’, AQUESTA TARDA A SOM RÀDIO

El programa ‘Baixem al carrer’ de Pla Comunitari Poble-sec serà present avui a SOM Ràdio, on a partir de les 18.20 hores realitzaran una entrevista a un voluntari del projecte així com a una persona gran beneficiària del mateix.

Per altra banda, ‘Baixem al carrer’ ja té definides les dues properes sortides que realitzaran. La primera serà aquest dissabte 12 de març, un esmorzar dins del marc de les Jornades del dia de la Dona al Poble-sec, i la següent serà el dimecres 16 de març a El Molino, on gent gran i voluntaris podran gaudir de l’espectacle ‘Made in Paral·lel’ per cortesia d’El Molino.

Si voleu col·laborar amb Pla Comunitari Poble-sec amb el programa de ‘Baixem al carrer’, podeu contactar amb el seu equip al Casal Concòrdia al telèfon 93 324 85 38 o bé per correu electrònic a baixemalcarrer@yahoo.es.

FULL DE LURDES

Recorda:

– Aquest dimecres 9 de març és Dimecres de Cendra. L’eucaristia serà a la parròquia a les 7 de la tarda.

– El proper 15 de març es farà una reunió de gent del Poble-sec interessada en cantar. Serà a Lurdes a 3/4 de 8 del vespre.

Per a més informació, consulti el Full de Lurdes adjunt.