Daily Archives: 3 de febrer de 2011

ES PRESENTA ‘LA DETECTIVE MIOPE’, UNA NOVEL·LA DE ROSA RIBAS AMBIENTADA AL POBLE-SEC

El 8 de febrer es va presentar a la Biblioteca Francesc Boix del Poble-sec la novel·la ‘La detective miope’, de Rosa Ribas, una obra literària que té en el Poble-sec quasi un dels seus protagonistes, donat que la trama discorre en part al barri. L’acte va estar organitzat per l’Associació de Veïns de La Satalia i la biblioteca Francesc Boix.

La novel·la explica la història de Irene Ricart, una dona que ha perdut dramàticament els seu marit i la seva filla i queda internada a un psiquiàtric. Quan gràcies a la seva intel·ligència consegueix sortir, començarà a treballar a una agència de detectius del barri del Poble-sec des d’on intentarà esbrinar qui va matar el seu marit i la seva filla.

La presentació de la novel·la va tindre lloc a la biblioteca Francesc Boix del carrer Blai i va comptar amb la presència de l’autora, Rosa Ribas, Anna Menéndez, presidenta de l’Associació de Veïns de La Satalia, i l’escriptora del Poble-sec, Júlia Costa, presentant l’acte.

EXITOSA CONFERÈNCIA DE VALENTÍ FUSTER EN BENEFICI DE BONA VOLUNTAT

La conferència que es va celebrar el passat dia 10 de gener en el paranimf de la Universitat de Barcelona, a càrrec del prestigiós cardiòleg Valentí Fuster, i en benefici de l’ entitat Bona Voluntat en Acció, adherida a la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, va resultar un èxit de convocatòria.

La conferència va versar sobre la salut mental i cardiovascular com a repte del segle XXI en el qual ja s’hi trobem de ple.

Durant la conferència, Fuster va explicar que durant el proper mes de març, 30 escoles de Madrid i Barcelona desenvoluparan un projecte educatiu adreçat a nens i nenes d’entre 4 i 6 anys amb l’objectiu d’ensenyar-los a assumir unes bases per a tenir bona salut durant tota la seva vida.

Bona Voluntat en Acció, per altra banda, acaba de publicar el seu butlletí corresponent a l’hivern 2011 on podeu informar-vos de totes les seves activitats. Us convidem a llegir-lo al PDF que trobareu adjunt.