Daily Archives: 28 de gener de 2011

SOL·LICITEN INSTAL·LAR UNA PLACA AL ‘CINC D’OROS’ PELS 75 ANYS DE L’INICI DE LA GUERRA CIVIL

Diferents entitats de Barcelona han començat a mobilitzar-se per tal de demanar a l’Ajuntament la instal·lació d’una placa pel 75è aniversari de l’esclat de la Guerra Civil a la ciutat.

Serà el proper 19 de juliol de 2011 quan es compliran els 75 anys de l’inici de la guerra civil a la ciutat de Barcelona. Aquell primer dia de guerra a la ciutat ja van haver nombroses víctimes a diferents batalles que hi van haver a distints escenaris. El primer de tots, segons la documentació del Frederic Escofet, comissari general d’Ordre Públic en el moment de la revolta, va ser el Cinc d’Oros, un espai que es correspon a les actuals cruïlles del passeig de Gràcia amb el carrer de Còrsega i l’avinguda Diagonal.

És precisament en aquest punt on les entitats volen que estigui ubicada la placa commemorativa per tal que sigui inaugurada el 19 de juliol de 2011.

OBERTES LES INSCRIPCIONS PER AL III CONGRÉS DEL TERCER SECTOR SOCIAL

La Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya ja ha obert les inscripcions per al III Congrés del Tercer Sector Social, que tindrà lloc el 24 i 25 de març de 2011 al Centre de Convencions Internacional de Barcelona.

Després de l’èxit dels anteriors congressos de 2007 i 2009, aquest III Congrés suposarà un nou pas en l’objectiu d’enfortir la identitat de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya , els seus valors i la seva contribució a la construcció d’un futur amb més drets socials.

Aquest cop ho posen més fàcil, perquè han baixat un 20% el preu de la inscripció. I també fan descompte si t’inscrius abans de l’1 de març així com posen facilitats d’allotjament per als participants que vinguin de lluny. Tanmateix hi ha una oferta especial de subscripció al nou diari ARA en fer la teva inscripció.