‘CASA VOSTRA’ DE TORRE JUSSANA VISITA POBLE-SEC

Torre Jussana ha posat en marxa la campanya ‘Casa Vostra’ per tal de donar-se més a conèixer entre la ciutadania i les associacions de Barcelona, una campanya que recalarà al Poble-sec entre els dies 9 i 23 de febrer.

‘Casa Vostra’ vol visibilitzar Torre Jussana als barris de la ciutat de Barcelona i s’ha triat el Casal Elkano, seu de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec per acollir la instal·lació. I és que la campanya consta d’una instal·lació que vol posicionar Torre Jussana com ‘la casa de les associacions’, un lloc on es puguin sentir còmodes, aprofitant que ara Torre Jussana és gestionada conjuntament per l’Ajuntament de Barcelona i el Consell d’Associacions de Barcelona (CAB).

Coincidint amb l’arribada de ‘Casa Vostra’ al Poble-sec, s’està treballant en una sèrie de xerrades al voltant del món associatiu i els serveis que ofereix Torre Jussana a les associacions. La primera xerrada versarà sobre la renovació dels estatuts que les associacions han de fer abans del proper mes d’agost. Tots aquells interessats en saber més sobre aquest tema ja poden prendre nota a la seva agenda: serà el proper 15 de febrer a les 19.30 al Casal Elkano.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *