Daily Archives: 26 de gener de 2011

‘CASA VOSTRA’ DE TORRE JUSSANA VISITA POBLE-SEC

Torre Jussana ha posat en marxa la campanya ‘Casa Vostra’ per tal de donar-se més a conèixer entre la ciutadania i les associacions de Barcelona, una campanya que recalarà al Poble-sec entre els dies 9 i 23 de febrer.

‘Casa Vostra’ vol visibilitzar Torre Jussana als barris de la ciutat de Barcelona i s’ha triat el Casal Elkano, seu de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec per acollir la instal·lació. I és que la campanya consta d’una instal·lació que vol posicionar Torre Jussana com ‘la casa de les associacions’, un lloc on es puguin sentir còmodes, aprofitant que ara Torre Jussana és gestionada conjuntament per l’Ajuntament de Barcelona i el Consell d’Associacions de Barcelona (CAB).

Coincidint amb l’arribada de ‘Casa Vostra’ al Poble-sec, s’està treballant en una sèrie de xerrades al voltant del món associatiu i els serveis que ofereix Torre Jussana a les associacions. La primera xerrada versarà sobre la renovació dels estatuts que les associacions han de fer abans del proper mes d’agost. Tots aquells interessats en saber més sobre aquest tema ja poden prendre nota a la seva agenda: serà el proper 15 de febrer a les 19.30 al Casal Elkano.

CONVOCADA LA XXV EDICIÓ DEL PREMI 8 DE MARÇ-MARIA AURÈLIA CAPMANY

La Diputació de Barcelona ha convocat la XXV edició del Premi 8 de Març-Maria Aurèlia Capmany que té per finalitat impulsar la participació individual i col·lectiva de les dones de la ciutat en tota la seva diversitat.

Entre els projectes que poden optar al premi estan, per exemple, accions pedagògiques de coeducació en els diferents àmbits de l’actuació educativa i de socialització d’infants i joves o la promoció d’investigacions en matèria de coeducació i perspectiva de gènere i de les dones.

Podeu consultar les bases complertes a l’arxiu adjunt.

LES AJUDES PER A LA SETMANA DE VACANCES D’HIVERN ES PODEN DEMANAR FINS EL 28 DE GENER

Des de dilluns, 17 de gener, i fins al proper 28 de gener (ambdós inclosos) s’obre el termini d’inscripcions perquè totes les famílies que ho sol·licitin i que reuneixin els requisits puguin demanar ajudes econòmiques per participar en les activitats que s’organitzen durant la setmana de vacances d’hivern.

La sol·licitud per demanar ajudes i beques seguirà el calendari següent:

– Del 17 al 28 de gener: el full de sol·licitud degudament emplenat (que s’ha d’haver recollit prèviament i haver fet la preinscripció a l’entitat homologada que organitza l’activitat) i amb la documentació que s’indica, s’ha de portar al punt de tramitació d’ajudes ubicat a cada districte.

-14 de febrer: publicació de la llista provisional dels beneficiaris a cada districte.

-Del 14 al 16 de febrer: període de reclamacions a cada districte.

-21 de febrer: publicació de la llista definitiva a cada districte.

-Del 21 al 24 de febrer: inscripció de beneficiaris d’ajuda econòmica a l’entitat triada.

Les ajudes del districte de Sants-Montjuïc es tramiten al carrer Creu Coberta, 104.