Daily Archives: 13 de gener de 2011

COL·LABORA AMB L’ESPAI INFÀNCIA A TRAVÉS DE ‘MI GRANO DE ARENA’

L’Espai Infància de Poble-sec per a tothom continua buscant noves vies de financiació que ajudin a tirar endavant un projecte que dona suport a molts nens i nenes del barri en risc d’exclusió social.

A través del web migranodearena.org tots els qui desitgen recolzar econòmicament aquest projecte poden realitzar les seves donacions de manera ràpida i segura mitjançant una pasarel·la de pagament de La Caixa. Les aportacions poden ser de l’import que consideri la persona donant, no hi ha límits ni per dalt ni per baix.

Podeu entrar a l’enllaç per visualitzar com col·laborar amb Espai d’Infància i, en cas que vulgueu, realitzar una donació.

http://www.migranodearena.org/Poble-secper%20a%20%201

Anima’t i ajuda’ns a continuar treballant pels nens i nenes del barri!

OBERTES LES INSCRIPCIONS ALS CURSOS I TALLERS DEL CC EL SORTIDOR

Des d’aquest 10 de gener i fins el 26 de gener estan obertes les inscripcions per els propers tallers d’hivern del Centre Cívic El Sortidor. L´horari d’inscripcions és de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores de dilluns a dissabte.

Els tallers tenen una durada de 10 setmanes, tret que s’indiqui una altra i el pagament dels cursos es farà en efectiu en el moment de formalitzar la inscripció. Hi ha places limitades i els grups hauran de tenir un mínim d’inscrits per poder impartir-los. Un cop iniciat el taller, no se’n retornarà l’import.

A aquesta edició de tallers i cursos hi ha interessants novetats i molta diversitat, com el de Maquillatge de fantasia (especial carnaval), Modelatge en cartró pedra, Com parlar en públic o bé Ritme i sabors d’Àfrica.

També podreu gaudir de noves activitats del programa A taula! que us acostaran a noves formes de cuinar i que serviran per enriquir els vostres plats i sorpendre als vostres sentits.

El joves també tenen el seu espai, comper exemple un nou taller de Màgia per aquells que tinguin entre 13 i 17 anys.

Podeu tenir informació més detallada dels horaris i preus dels diferents tallers al PDF adjunt i al web del CC El Sortidor.

EL GUANYADOR DEL SORTEIG DE 2 ENTRADES PER A EL MOLINO ÉS…

Ja tenim guanyador del sorteig de 2 entrades a El Molino entre els seguidors de la pàgina a Facebook de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec. L’afortunat ha estat el Gerard Pérez, que ja pot posar-se en contacte amb el Casal Elkano -C/ Elkano 24-26, baixos, o al telèfon 93 329 99 52- per a gestionar la recollida del seu regal. El sorteig es va celebrar aquest dimecres 12 de gener al propi Casal Elkano.

La Coordinadora d’Entitats del Poble-sec ha realitzat aquest sorteig per a celebrar les 500.000 pàgines vistes al web www.poblesec.org des de 2006, una cifra gens menyspreable que hem volgut conmemorar amb aquesta acció. I recordeu, seguim a Facebook, busca’ns com a Coordinadora d’Entitats del Poble-sec i estigues informat de què es cou al barri!

Enhorabona Gerard!

Podeu veure com es va desenvolupar el sorteig al Casal Elkano al link adjunt.