REOBERTS ELS JARDINS DE MOSSÈN COSTA I LLOBERA A MONTJUÏC

Aquest passat 9 de gener van reobrir els jardins de Mossèn Costa i Llobera amb una jornada festiva adreçada a tota la família que va comptar amb tallers de titelles, conta-contes i visites guiades.

Els jardins de Mossèn Costa i Llobera, ubicats al districte de Sants-Montjuïc -carretera de Miramar, a prop de la plaça de l’Armada- són probablement l’espai verd més singular dels 22 jardins que trobem a Mont-juïc i un dels jardins temàtics destacats de la ciutat. Ocupen una superfície de 6,1 hectàrees, i constitueixen la col·lecció de cactus i plantes crasses més rellevant de la ciutat, una de les més destacades de Catalunya i, probablement una de les més importants del món.

Destaquen tant per la conjunció d’espècies que s’hi apleguen com per la varietat d’orígens geogràfics de les plantes, així com per les especials condicions en les que viuen, donada la seva orientació en el penya-segat de Montjuïc i dins la climatologia de la ciutat. Unes condicions similars al seu hàbitat originari, ja que la gran majoria d’exemplars són oriünds de països amb climes tropicals, subtropicals i subdesèrtics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *