TORNA ‘AMB FORMA DE DONA’ AL CC EL SORTIDOR

A partir del dimarts 25 de gener torna ‘Amb forma de dona’ al Centre Cívic El Sortidor. Si ets dona i tens ganes de fer esport al mateix temps que coneixes a altres dones del barri, ‘Amb forma de dona’ és una activitat feta a la teva mida.

Aquest projecte té com a objectiu el foment de la xarxa i la cohesió social d’un grup de veïnes del Poble-sec procedents de diferents cultures, i que utilitza l’esport com a premissa per a fomentar la convivència i el coneixement mutu entre aquestes.

‘Amb forma de dona’ es realitza un cop per setmana en horari de tarda -de 17.30 a 18.30 els dimarts- i compta amb totes les facilitats per adaptar-se a l’estil de vida de les participants. D’aquesta manera, existeix un servei de guarderia per si les dones participants tenen infants en edat no escolaritzada, de manera que poden realitzar l’activitat sense impediments.

A les classes, les dones realitzen tot tipus d’exercicis de tonificació i manteniment guiades per una tècnica en activitats esportives. La darrera mitja hora de la sessió es dedica a l’impuls de la participació activa de les assistents mitjançant l’explicació i posada en pràctica per part d’aquestes d’una activitat esportiva que es practiqui al seu país d’origen per tal de compartir-ho amb la resta de la comunitat i fomentar així la seva participació activa.

Si vols apuntar-te a ‘Amb forma de dona’ has de passar pel Casal Concòrdia (C/ Concòrdia, 33) els dies 18 i 19 de gener de 17:30 a 20:30.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *