Daily Archives: 4 de gener de 2011

BONA VOLUNTAT REPARTEIX ELS REGALS DELS ‘REYES MAJOS’

Els usuaris de Bona Voluntat en Acció han rebut aquesta setmana els regals que els han fet 80 persones anònimes arran de la campanya ‘Buscamos 80 reyes majos’ que van engegar el passat desembre juntament amb el web miaportacion.org amb la col·laboració per als temes logístics de MRW.

La campanya buscava 80 persones que es comprometeren a realitzar un regal de Nadal d’uns 30 euros aproximadament per a algun dels 80 usuaris adults de Bona Voluntat en Acció, entre els beneficiaris del banc d’aliments, del taller laboral o de les classes de castellà.

Els usuaris de Bona Voluntat en Acció, un cop se’ls va explicar la tradició dels Reis Macs, van escriure la seva pròpia carta. Entre els regals que s’han vist aquests dies a la seu de Bona Voluntat en Acció han destacat les prendes d’abric, els radiadors per calfar les vivendes, sabates o perfum.

BARCELONA DECIDEIX ORGANITZA UNA PROVA DE VOT ANTICIPAT AL POBLE-SEC

Durant la desfilada del Patge Reial, la plataforma Barcelona Decideix va organitzar a la plaça de Santa Madrona la primera prova de vot anticipat a la consulta que es celebrarà el proper 10 d’abril a Barcelona al barri.

Els integrants de la plataforma Barcelona Decideix estan valorant la possibilitat d’establir un punt permanent de vot anticipat al Poble-sec a un lloc encara per determinar.