EL PROPER TROCASEC ESCALFA MOTORS I BUSCA IMPLICAR EL BARRI

Trocasec, la xarxa d’intercanvi (sense diners) de béns, serveis i coneixements de Poble-sec ja escalfa motors per les properes edicions, després de l’èxit de convocatòria de l’últim mercat d’intercanvi, que va tenir lloc el passat 28 de novembre.

Els mercats d’intercanvi Trocasec estan organitzats per un grup de veïns i veïnes interessats en promoure la convivència, el coneixement mutu i la sostenibilitat al barri del Poble-sec. Aquest grup no està vinculat amb cap administració ni rep cap tipus de remuneració per aquesta tasca. El Trocasec es fa entre totes les persones participants, per això l’organització vol que més veïns i veïnes del barri participin aportant les seves idees i propostes per fer de Trocasec el que desitgem els veïns i veïnes de Poble-sec.

Les properes edicions dels Mercats d’Intercanvi Trocasec tindran lloc els diumenges 27 de Febrer i 29 de Maig i les reunions per enfortir aquesta xarxa d’intercanvi i preparar els propers Mercats d’Intercanvi, es celebraran els primers dimarts de cada mes, a les 20 hores al local de Germinal Poble-sec, al carrer de Radas número 27.

Aquestes reunions estan obertes a tothom que hi vulgui participar i aportar dins la filosofia d’intercanvi sense diners que intenta difondre el Trocasec. D’aquesta manera, les dates en que tindran lloc les reunions són els dimarts 1 de febrer, el 5 d’abril i el 7 de juny.

Si no pots vindre a algunes d’aquestes reunions, però et vols implicar a Trocasec, pots enviar un correu-e a: trocasec@gmail.com

El Trocasec és cosa de tots. Implica’t! Et necessitem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *