RESULTATS DE LA TERCERA JORNADA DEL 1er TORNEIG DE BÀSQUET

1r TORNEIG DE BÀSQUET POBLE SEC –

Un cop finalitzada la fase de grups, us adjunto classificació final, els 2 equips que demà disputaran la final son:

ARCS Vs GAUDÍ

En el grup APOLO, la classificació ha estat clara, en el grup FECSA, la cosa ha estat més justa i s?ha produït un triple empat entre, Gaudí, AESC i Orlandai. La classificació s?ha resolt segons la normativa vigent, adjunto text de la FEDE.

?Article 113.- Quan, en acabar la competició es trobin en la classificació general dos o més equips empatats en punts, per tal d’establir l’ordre definitiu caldrà procedir de la manera següent:

a) Si els equips empatats són dos, es tindrà en compte en primer lloc els punts aconseguits en els partits

disputats entre ells, i resultarà vencedor l’equip que sumi més punts. Si els dos equips tenen el mateix nombre de punts, es resoldrà per la diferència de tempteig, a favor i en contra, en la suma dels partits disputats entre ells. Si continua l’empat, es resoldrà a favor de l’equip que hagués assolit un tempteig més alt en el partit que va guanyar. Si encara persisteix l’empat, s’aplicarà el mateix procediment anterior, diferència primer, i si fos necessari, el tempteig favorable més alt aconseguit en tots els partits disputats en la competició.

b) Si són més de dos els equips igualats en punts, la classificació s’establirà tenint en compte, en primer lloc,els punts aconseguits en els partits jugats entre ells. Si subsistís la igualtat, la classificació dels equips que continuessin empatats es faria per la diferència de tempteig a favor i en contra en els partits jugats entre ells. Si encara persistís l’empat, es resoldrà a favor de l’equip que hagués aconseguit un tempteig favorable més alt en el decurs d’aquells partits. Si no es resolgués totalment l’empat amb els procediments anterior, als que continuïn empatats, se’ls aplicarà la diferència general, en primer lloc, i si fos necessari, el tempteig favorable més alt aconseguit en tots els partits jugats en la competició.?

CLASSIFICACIÓ 3a JORNADA

GRUP APOLO:
ARCS: 6 PUNTS
CERVANTES: 5 PUNTS
CB SANT ANTONI: 4 PUNTS
CASP: 3 PUNTS.

GRUP FECSA:
GAUDÍ: 5 PUNTS
AESC: 5 PUNTS
ORLANDAI: 5 PUNTS
INMACO: 3 PUNTS

Per finalitzar us volem agrair de part de Coordinadora d’Entitats de Poble Sec, CB Sant Antoni i Bàsquet INMACO la vostra assistència al nostre torneig i la vostra exemplar conducta en tot moment i sempre esportiva, esperem que vosaltres també hagueu estat tant agust com nosaltres i gaudit de quatres dies bàsquet, us esperem a tots demà a la tarda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *