Daily Archives: 23 de desembre de 2010

SORTEGEM 2 ENTRADES PER A EL MOLINO PER LES 500.000 VISITES A POBLESEC.ORG

Mig milió de pàgines vistes al nostre web (www.poblesec.org) és un fet que no podiem deixar passar així com així, sino que més bé volem celebrar-ho. I com estem d’ enhorabona, volem regalar una entrada doble ?per a 2 persones- per a El Molino en una funció de cap de setmana entre tots els qui segueixin la pàgina de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec a Facebook.

Estem començant de nou a la xarxa social per excel·lència i us volem animar a seguir a la Coordinadora a Facebook per tal d’estar ben assabentat de tot el que es cou al barri. Si encara no ens segueixes, és ben fácil, busca’ns a Facebook com a Coordinadora d’Entitats del Poble-sec. Entre tots els qui ens segueixin a dia 31 de desembre sortejarem l’entrada doble per a El Molino. Us esperem a Facebook!

NOU CLUB DE LECTURA A LA BIBLIOTECA F.BOIX

El proper dilluns 10 de gener a les 19 hores s’engegarà a la biblioteca un nou club de lectura adreçat a persones amb discapacitat auditiva.

El club consisteix en una trobada mensual on es farà una tertúlia i el comentari d’un llibre que tots els participants hauran llegit prèviament. El grup està obert a tothom, tan a persones amb discapacitat auditiva com a persones sense discapacitat. El club de lectura està organitzat, juntament amb l’associació ACAPPS.

Les persones que estiguin interessades es poden adreçar a la Biblioteca Poble Sec-Francesc Boix (Blai, 34) a través del mail b.barcelonaps@diba.cat o bé mitjançant el telèfon: 93 443 01 05

EL MAL TEMPS OBLIGA A APLAÇAR NOVAMENT EL TIÓ

La pluja ha obligat els Amics de la Plaça de Santa Madrona a aplaçar novament el cagatió que anaven a celebrar aquest dijous a la tarda a la mateixa plaça de Santa Madrona.

El tradicional cagatió havia de celebrar-se aquest dimecres 22 però va ser ajornat a causa de la pluja que va caure durant tota la jornada a Barcelona. Atés que el temps no ha millorat aquest dijous, s’ha decidit aplaçar novament l’activitat. Si el temps ho permet, serà dilluns quan es pugui celebrar finalment el cagatió.