Daily Archives: 21 de desembre de 2010

GRAN ÈXIT DEL ‘MERCADILLO’ SOLIDARI PER LA GENT GRAN DEL POBLE-SEC

El ‘Mercadillo’ solidari que es va celebrar aquest dilluns dia 20 de desembre a la plaça dels Ocellets va esdevenir un gran èxit de participació.

La iniciativa, impulsada per l’equip de Pla Comunitari Poble-sec i Poble-sec per a tothom, tenia com a objectiu recaptar diners per als projectes que ambdues entitats desenvolupen per a millorar la qualitat de vida de la gent gran del barri.

Durant tota la jornada del dilluns, l’equip de Pla Comunitari Poble-sec i Poble-sec per a tothom va romandre a la parada que van muntar a la plaça dels Ocellets, on van vendre articles de tot tipus de segona mà: roba, complements, objectes de decoració, llibres, etc.

La recaptació va superar totes les expectatives de l’organització, de manera que es pot considerar que aquest primer ‘Mercadillo’ solidari per la Gent Gran del Poble-sec va ser tot un èxit.

EL CC EL SORTIDOR OBRE INSCRIPCIONS PER ALS CURSOS PER 2011

A partir del 10 de gener s’obrirá les inscripcions per els propers tallers d’hivern. Teniu temps de fer la inscripció fins al proper 26 de gener. L´horari d’inscripcions serà de 10 a 14 h i de 16 a 20 h de dilluns a dissabte.

Els tallers tenen una durada de 10 setmanes, tret que s’indiqui una altra. El pagament dels cursos es farà en efectiu en el moment de formalitzar la inscripció. Places limitades: els grups hauran de tenir un mínim d’inscrits per poder impartir-los. Un cop iniciat el taller, no se’n retornarà l’import.

Tenim un nou programa de tallers amb interessants novetats i molta diversitat, com el de Maquillatge de fantasia (especial carnaval), Modelatge en cartró pedra, Com parlar en públic o bé Ritme i sabors d’Àfrica.

També podreu gaudir de noves activitats del programa A taula! que us acostaran a noves formes de cuinar i que serviran per enriquir els vostres plats i sorpendre als vostres sentits.

El joves també tenen el seu espai, comper exemple un nou taller de Màgia per aquells que tinguin entre 13 i 17 anys.

Podeu tenir informació més detallada dels horaris i preus dels diferents tallers a les diferents seccións de la nostra web i al document annex. Us esperem al Centre Cívic aquesta hivern per gaudir de les diferents activitats.

FULL DE LURDES

Recorda:

– Divendres 24 de desembre a les 24.00 es celebrarà la tradicional Missa del Gall. Us recomanem anar amb 15 minuts d’antelació.

– Els dies feiners del temps de Nadal l’esglèsia romandrà tancada pels matins.

Bon Nadal a tots!