Daily Archives: 18 de desembre de 2010

SORTEGEM 2 ENTRADES A EL MOLINO PER LES 500.000 VISITES A POBLESEC.ORG

Mig milió de pàgines vistes al nostre web (www.poblesec.org) és un fet que no podiem deixar passar així com així, sino que més bé volem celebrar-ho. I com estem d’enhorabona, volem regalar una entrada doble -per a 2 persones- per a El Molino en una funció de cap de setmana entre tots els qui segueixin la pàgina de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec a Facebook.

Estem començant de nou a la xarxa social per excel·lència i us volem animar a seguir a la Coordinadora a Facebook per tal d’estar ben assabentat de tot el que es cou al barri. Si encara no ens segueixes, és ben fácil, busca’ns a Facebook com a Coordinadora d’Entitats del Poble-sec. Entre tots els qui ens segueixin a dia 31 de desembre sortejarem l’entrada doble per a El Molino. Us esperem a Facebook!

FETITXES DEL CINEMA ESPANYOL A LA VENDA A UN MAGATZEM DEL POBLE-SEC

Un magatzem del Poble-sec és el lloc on el director artístic Antxón Gómez, que ha treballat a les ordres de Pedro Almodóvar, Bigas Luna o Steven Soderbergh, acumula mil i un objectes relacionats, sobre tot, amb les últimes dècades del cinema espanyol.

El Periódico publica avui que Antxón Gómez ha posat a la venda la seva col·lecció -que inclou objectes com la cadira de l’Agrado a ‘Todo sobre mi madre’ o la butaca on la Penélope Cruz fa el càsting a ‘Los abrazos rotos’- davant el desinterès de l’Administració per fer-se amb ella.

Podeu llegir la notícia completa a l’enllaç de sota.

VALENTÍ FUSTER FARÀ UNA CONFERÈNCIA EN BENEFICI DE BONA VOLUNTAT

El prestigiós doctor Valentí Fuster donarà una conferència el proper dia 10 de gener a les 19 hores al paranimf de la Universitat de Barcelona sobre ‘Salut cardiovascular i mental: repte del segle XXI’.

La conferència, organitzada pel Patronat Pronae destinarà tots els fons que es recaptin als projectes desenvolupats per les organitzacions Bona Voluntat en Acció -adherida a la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec- i Assis Centre d’Acollida.

El preu de la conferència és de 25 euros i els interessats poden comprar-les a la pròpia seu de Bona Voluntat en Acció, al carrer Roser 99, al Poble-sec.

‘MERCADILLO’ SOLIDARI A LA PLAÇA DELS OCELLETS EL PROPER DIA 20

El proper dia 20 de desembre la Plaça dels Ocellets acollirà un mercat solidari en benefici de la gent gran del barri organitzat per Poble-sec per a tothom, àrea social de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, i pel Pla Comunitari Poble-sec.

A aquest mercat solidari, que romandrà obert des de les 10 del matí i fins les 8 del vespre, tots aquells que s’hi vulguin apropar podran comprar llibres, roba i objectes diversos de segona mà.

Es tracta d’una iniciativa solidària que es celebra en dates molt properes al Nadal i tracta de recaptar fons per garantir la continuïtat dels projectes que tant Poble-sec per a tothom com el Pla Comunitari Poble-sec desenvolupen per millorar la qualitat de vida de la gent gran del barri.

Poble-sec per a tothom gestiona el projecte d’Acompanyament a la Gent Gran, dirigit a persones majors amb mobilitat reduïda que passen gran part del seu temps en soledat. Els professionals i voluntaris d’Acompanyament a la Gent Gran ajuden a aquests homes i dones del barri a atenuar la seva soledat amb la calidesa de la seva companyia.

El Pla Comunitari Poble-sec, per la seva banda, desenvolupa el projecte ‘Baixem al carrer’, que ajuda a que veïns i veïnes grans amb problemes de mobilitat i amb vivendes poc accesibles, puguin tenir l’opció de sortir al carrer i disfrutar d’un passeig en companyia, un petit luxe del que no poden disfrutar amb normalitat per les seves limitacions.

Ara que s’acosta el Nadal, cal recordar les dificultats que pateix la gent gran del barri i aportar el nostre granet de sorra. Apropa’t a la plaça dels Ocellets aquest dia 20 de desembre i col·labora amb aquests projectes!